Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Cleme prindere front sertar interior H=204mm tip TANDEMBOX DTC: setul este special conceput pentru prinderea frontului sertarelor interioare de tip Tandembox de la DTC. Acesta poate fi folosit numai împreună cu profilul aluminiu M01021. Setul de cleme se montează la profil cu șuruburi lemn de Ø3,5 x 20mm. Montarea și demontarea la lateralele metalice se execută fără scule, prin click.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
17,79 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
M01014-DTC
Producători:
Excel - Singapore Excel - Singapore
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Cleme prindere front sertar interior H204mm tip TANDEMBOX DTC: setul este special conceput pentru prinderea frontului sertarelor interioare de tip Tandembox de la DTC. Acesta poate fi folosit numai împreună cu profilul aluminiu M01021. Setul de cleme se montează la profil cu șuruburi lemn de Ø3,5 x 20mm. Montarea și demontarea la lateralele metalice se face execută fără scule, prin click. Clemele au prevăzute găuri pentru înfiletarea lonjeroanelor laterale (6) ale sertarului care pot fi achiziționate împreună. De asemenea, clemele mai au prevăzute și locașe pentru montarea lonjeronului frontal (8)

Setul de cleme este confecționat din material plastic și trebuie achiziționat numai în cazul în care doriți construirea unui sertar interior (incadrat, îngropat) cu înălțimea de 204mm și nu este necesar în cazul sertarelor exterioare (fronturi de lemn, cu acoperire). Clemele de prindere a frontului la lateralele sertarului sunt la culoarea lateralelor. În cazul în care doriți construirea unui sertar interior cu înalțimea de 204mm, nu uitați să achiziționați și setul de cleme pentru prinderea spatelui sertarului cu codul M01033 și 2 seturi de lonjeroane la lungimea nominală a sertarului.

Setul de cleme (4) pentru prinderea profilului de aluminiu front sertar interior tip TANDEMBOX produs sub brandul DTC, poate fi utilizat în următoarea situație:

Legendă:

  1. set glisiere tip TANDEM, cu alunecare silențioasă și închidere de tip ”soft close” (stânga, dreapta);
  2. set laterale metalice sertar cu înalțimea de 83mm (stânga, dreapta), pentru fund sertar cu grosimea de max. 16mm;
  3. set cleme prindere spate sertar (stânga, dreapta) pentru cele trei tipuri de dimensiuni verticale: 83mm, 141mm și 204mm;
  4. set cleme prindere front (profil aluminiu) sertar (stânga, dreapta) pentru cele trei tipuri de dimensiuni verticale: 83mm, 141mm și 204mm (colorate în galben pe scheme);
  5. front sertar interior (încadrat sau îngropat) colorat în portocaliu pe scheme;
  6. 1-2 seturi lonjeroane laterale utilizate în cazul înălțării sertarului interior: 1 set pentru 141mm și 2 seturi pentru 204mm (stânga, dreapta);
  7. set capace plastic acoperire mecanisme reglaj pentru lateralele metalice. Acestea au inscripționată sigla DTC;
  8. lonjeron front transversal utilizat numai în cazul sertarului interior cu înălțarea de 204mm.

Sertar interior cu înalțarea de 204mm. Accesorii obligatorii (5), (3) și opționale (8) pentru montarea clemelor la lateralele sertarului.

Tandembox DTC seria D500 închidere cu amortizare schema componente sertar interior inaltarea de 204mm

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
M01014-DTC

Descriere

Înălțime (mm)
204
Textură
neted
Culoare
alb
Material
polipropilenă
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Excel DTC
Aplicație
sertar
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont