Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Sistem de suspendare corpuri LIBRA: Setul de suspendare a corpurilor LIBRA este un sistem revoluționar cu multiple facilități de reglaj și este potrivit pentru ce urmează a fi suspendate, pentru toate tipurile de mobilier.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
49,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
C010002380
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Sistem de suspendare corpuri LIBRA

Sistem de suspendare corpuri LIBRA: Setul de suspendare a corpurilor LIBRA este un sistem revoluționar cu multiple facilități de reglaj și este potrivit pentru ce urmează a fi suspendate, pentru toate tipurile de mobilier.

Instalare rapidă și ușoară prin 4 găuri care trebuie pregăurite pe panoul lateral. Nu sunt folosite panourile structurale superioare sau cele din spate.

Fixare pe panoul lateral prin șurub cu cap plat M6 sau euro-șurub la comandă sau, alternativ, pur și simplu introducerea diblurilor în găurile laterale cu versiunea care include dibluri și șuruburi premontate. Datorită plăcii laterale subțiri, permite utilizarea completă și eficientă a spațiului interior. Sistemul de suspendare Libra H11 vă oferă posibilitatea de a-l instala in dulapuri pre-asamblate.

Instalare și demontare ușoară și intuitivă a unității de bază.

Corpul de reglare este ușor accesibil deoarece șurubelnița lucrează paralel cu panoul lateral.

Sistemul de ancorare Libra H11 este un dispozitiv anti-răturnare brevetat.

Se recomandă utilizarea împreună cu LIBRA WP13 livrat alături de instrucțiunile de instalare.

Setul pentru  suspendare corpuri LIBRA conține toate elementele necesare instalării, pentru ambele părți al corpului precum și instrucțiunile de găurire și instalare. Nu conține diblurile folosite la prinderea plăcuțelor de ancorare pe perete și nici șuruburile de fixare a sistemului pe laterale, acestea rămânând la aprecierea dumneavoastră. De asemenea, capacele acoperitoare din plastic, rămân să fie alese din gama de culori preferată.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
C010002380
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Set capace acoperire sistem LIBRA antracit
4,14 lei (inclusiv TVA)
Set capace acoperire sistem LIBRA antracit: setul de capace de culoare antracit, se montează peste componentel H11 ale sistemului de suspendare a corpurilor LIBRA. Capacele au scop decorativ și maschează mecanismele...
Set capace acoperire sistem LIBRA gri deschis
4,14 lei (inclusiv TVA)
Set capace acoperire sistem LIBRA gri deschis: setul de capace de culoare gri deschis, se montează peste componentel H11 ale sistemului de suspendare a corpurilor LIBRA. Capacele au scop decorativ și maschează...
Set capace acoperire sistem LIBRA alb
Set capace acoperire sistem LIBRA alb: setul de capace de culoare alb, se montează peste componentel H11 ale sistemului de suspendare a corpurilor LIBRA. Capacele au scop decorativ și maschează mecanismele de reglaj...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont