Modulator sunet cu bluetooth SOUNDWAVER 5W

ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Modulator sunet cu bluetooth SOUNDWAVER 5W: transformați orice suprafață a mobilierului dvs. într-o incintă acustică. Oglizi, suprafețele de sticlă sau mobilier vor deveni un ”playermuzical. Dispozitivul inovativ SOUNDWAVER este o soluție de ultimă oră, prevăzută cu dispozitiv bluetooth de recepție și un modulator de sunet ce transmite vibrațiile specifice către suprafața pe care este montat.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
485,52 lei (TVA incl.)
Disponibil
Cod:
833.00.831
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Modulator sunet cu bluetooth SOUNDWAVER 5W: transformați orice suprafață a mobilierului dvs. într-o incintă acustică. Oglizi, suprafețele de sticlă sau mobilier vor deveni un ”playermuzical. Dispozitivul inovativ SOUNDWAVER este o soluție de ultimă oră, prevăzută cu dispozitiv bluetooth de recepție și un modulator de sunet ce transmite vibrațiile specifice către suprafața pe care este montat.

Principiul elementar al modulatorului de sunet este transmiterea vibrațiilor generate in interiorul dispozitivului către un plan activ (planul de așezare prevăzut cu cauciuc), urmând ca prin acesta, suprafețele pe care este plasat să preia și să redea vibrațiile sub formă de sunet (prin insăși propietățile mecanice ale suprafețelor).

Dispozitivul SPUNDWAVER se poate conecta la orice dispozitiv ce este prevăzut cu bluetooth cu versiunea mai mare sa egala cu v.2.0. Acesta poate fi un laptop, desktop, tabletă sau telefon smart. De asemenea, dispozitivul poate fi conectat la orice alt dispozitiv de redare audio prevăzut cu ieșire audio cu jack de 3,5mm. Prevăzut cu un comutator cu 3 poziții (ON/OFF/BT), acesta poate fi pornit și setat pe intrarea audio analogică (ON), închis sau deconectat total (OFF) sau se poate activa modul wireless bluetooth (BT).

Conectarea la acest sistem prin bluetooth este foarte simplă, nefind nevoie de introducere a unei parole. Tot ce trebuie să faceți este să comutați butonul pe poziția BT, led-ul albastru din dreapta se va aprinde cu intermitență indicând trecerea în acest mod. Din oricare din sistemele care vor genera sunetul, se va selecta din lista de dispozitive BT găsite, SOUNDWAVER. Conectarea va avea loc imediat făcând ca led-ul albastru să pulseze foarte rar. Din acest moment, poate fi pornit player-ul, redarea sunetului fiind preluată de modulator.

Modulatorul de sunet poate fi așezat pe suprafețe plane direct, fiind prevăzut cu un disc de cauciuc moale ce va împiedica deplasarea în plan orizontal datorită vibrațiilor. De asemenea, pentru a putea fi montat pe ușile sau sub suprafețele mobilierului, dispozitivul vine insoțit de o ventuză de foarte bună calitate destinată totuși sticlei. Așadar, suprafața pe care se va ”lipi” ventuza trebuie să fie perfect netedă (nu poroasă sau perlată. Vă rugăm să testați stabilitatea în timp a ventuzei, împotriva desprinderii). Dispozitivul se prinde de ventuză prin înfiletare. Transmiterea modulației sunetului se realizează prin aceasta la fel de bine ca atunci când este așezat direct pe suprafață. Ventuza de prinde prin răsucirea în sensul acelor de ceasornic a butonului de pe margine, desprinderea făcându-se prin acționarea butonului în sens invers. Vă avertizăm ca înainte de prinderea ventuzei, suprafața trebuie curățată temeinic.

În pachet se mai găsește un cablu de alimentare cu 3 mufe: 1 USB pentru alimentarea din calculator, 1 jack 3,5mm pentru conectarea cu un radio sau orice dispozitiv audio prevăzut cu astfel de jack și 1 mufă micoUSB pentru alimentare și întrare audio. Prevăzut cu un acumulator de mare capacitate, dispozitivul SOUNDWAVER poate reda muzică continuu timp de 6-8 ore fără să fie alimentat. Încărcarea se poate realiza de la laptop prin portul USB sau de la orice alimentator de 5Vcc prevăzut cu ieșire cu mufă USB. Încărcarea acumulatorului poate fi monitorizară prin led-ul de culoare portocalie. Când este aprins, acumulatorul se încarcă.

Modulatorul de sunet este o soluție excelentă pentru trsndmiterea sunetului în mod wireless și mai ales pentru faptul că acesta poate fi ascuns sub masă, pe interiorul ușilor mobilierului sau oriunde există o suprafață destul de mare în apropierea zonei de interes. Mai mult, fiind dotat cu acumulator, el poate fi mutat oriunde este necesar, prinderea și desprinderea ventuzei facându-se foarte facil.

Iată un scurt video clip de prezentare:

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
833.00.831

Fișa tehnică

Înălțime (mm)
63
Diametru (mm)
54
Textură
perlat
Finisaj
pori fini mat
Culoare
negru
Material
aluminiu
Montare
cu ventuză
Producător
Häfele
Greutate (kg)
0,2
Aplicație
uz general
Recenzii
Niciun comentariu.

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare