Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Demontabili de colț carcasă RV RTA Hafele: demontabilul este compus din partea superioara RV/O din zinc cromat și partea inferioară RV/U-T3 din oțel zincat. Asigură montarea și demontarea ușoară prin premontarea conectorului și reglajul la 9° a șurubului de fixare. Demontabilul asigură o stabilitate a colțurilor superioară. Se comandă numai împreună.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
3,50 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
262.72.701
Producători:
Häfele Germania Häfele Germania
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist(1)

Descriere

Demontabili de colț carcasă RV RTA Hafele: demontabilul este compus din partea superioara RV/O zinc cromat și partea inferioară RV/U-T3 din oțel zincat. Asigură montarea și demontarea ușoară prin premontarea conectorului și reglajul la 9° a șurubului de fixare. Demontabilul asigură o stabilitate a colțurilor superioară.

Demontabilul de colț carcasă este format din două piese și anume:

Partea superioară RV/O (carcasa) este confecționată din zinc turnat sub presiune și este cromată. Este prevăzut cu un șurub central cu filet, înclinat la 9° față de planul de aplicare și poate fi acționat cu o șurubelniță în cruce Pz2. Șurubul de fixare este premontat. Fixarea pe laterala corpului se face cu ajutorul șuruburilor pentru lemn cu Ø3,5 sau Ø4mm.

Partea inferioară RV/U-T3 (ghidajul) este confecționat din oțel și este zincat alb. Ghidajul este prevăzut cu o gaură ovală, ce reprezintă piulița pentru șurubul de fixare și asigură o toleranță de ± 1,5mm. Fixarea pe laterala corpului se face cu ajutorul șuruburilor pentru lemn cu Ø3,5 sau Ø4mm. Din profil, ghidajul are formă sensibil trapezoidală cu baza mare în jos (către laterala corpului).

Detalii de montaj, aplicație tipică:

Demontabil de colt in carcasa de zinc Hafele 262.72.701

Detalii și cote de montaj Demontabil de colț în carcasa de zinc Hafele 262.72.701

Demontabil de colt in carcasa de zinc Hafele 262.72.701 cote si detalii de montaj

X = Grosimea lateralei corpului + 6,5mm

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
262.72.701

Descriere

Finisaj
cromat
Culoare
argintiu
Material
oțel și zinc
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Häfele
Aplicație
montaj-îmbinare
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Surubelnita in cruce PZ2 100mm Blum 303.756.1
28,00 lei (inclusiv TVA)
Șurubelniță în cruce PZ2 100mm Blum: șurubelnița este una de foarte bună calitate, așa cum ne-a obișnuit compania Blum. Șurubelnița confecționată din oțel înalt aliat (crom-vanadium) are vârful călit cu profil PZ2 și...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont