Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Șurub îmbinare PAL tip Ericsson Ø7 x 70mm: șurubul face parte din categoria euroșuruburi folosit îndeosebi la îmbinarea elementelor din PAL, MDF sau lemn. Este construit din oțel, zincat alb, capul îngropat, pentru înșurubare sau deșurubare se folosește cheia SW4 (imbus hexagonal de 4 mm, bit hexagonal de 4 mm). Folosirea șuruburilor de tip ericsson necesită pregăurirea cu un burghiu freză special

Citiți mai departeAfișează mai puțin
14,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
264.43.291
Producători:
Häfele Germania Häfele Germania
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Șurub îmbinare PAL tip Ericsson Ø7 x 70mm: șurubul face parte din categoria euroșuruburi, folosit îndeosebi la îmbinarea elementelor din PAL, MDF sau lemn. Este construit din oțel, zincat alb, capul îngropat, pentru înșurubare sau deșurubare se folosește cheia SW4 (imbus hexagonal de 4 mm, bit hexagonal de 4 mm). Folosirea șuruburilor de tip ericsson necesită pregăurirea cu un burghiu freză special.

Lungimea șurubului este 70mm. Găurirea pentru partea filetată se realizează cu burghiu de lemn sau uz general cu Ø4,8mm sau Ø5mm, iar găurirea pentru capul îngropat se realizează cu burghiu de Ø7mm.

Vânzarea se face la pungi de 50 de bucăți.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
264.43.291

Descriere

Diametru (mm)
7
Finisaj
zincat alb
Culoare
argintiu
Material
oțel
Producător
Häfele
Aplicație
montaj-îmbinare
Lungime activă (mm)
60
Lungime totală (mm)
70
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont