ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Sertar 450mm tip Tandembox H 121mm extragere totală amortizare Häfele: kit-ul este folosit la construirea sertarelor de exterior sau interior și beneficiază de sisteme glisare tip Tandem de cea mai bună calitate, cu alunecare ușoară și foarte silențioasă, prevăzute cu sisteme de amortizare la închidere de tip ”soft close”.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
150,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
M01450A-DTC
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Sertar 450mm tip Tandembox H 121mm extragere totală amortizare Häfele

Sertar H 121mm, laterale metalice 450mm tip Tandembox extragere totală și închidere cu amortizare ”soft-close” Häfele: kit-ul este folosit la construirea sertarelor de exterior sau interior și beneficiază de sisteme glisare tip Tandem de cea mai bună calitate, cu alunecare ușoară și foarte silențioasă, prevăzute cu sisteme de amortizare la închidere de tip ”soft close”. Sistemul de glisare este ascuns privirii și asigură o mișcare lină, continuă și silețioasă.

Kitul conține toate componentele pentru a finaliza un sertar solid, a cărei durată de viață este garantată pe toată durata de viață a mobilierului. În componența sa intră:

  1. set glisiere tip Tandem, cu glisare silențioasă și lină (stânga - dreapta) ce poartă sigla brandului producătorului, Häfele. Aceste sunt confecționate din tablă de oțel de 1,2mm grosime, zicate. În componența acestora intră mecanisme de glisare, roți dințate și mini role de ghidaj din polipropilenă.
  2. set laterale metalice cu înălțimea de 121mm, confecționate din tablă de oțel ambutisată, cu grosimea de 0,4mm, vopsite în câmp electrostatic în gri închis. Lateralele, în partea de jos prezintă suport pentru fundul sertarului, cu grosimea maximă de 16mm, ce poate fi fixat cu șuruburi pentru lemn. Lateralele metalice conțin la capete mecanisme de fixare a clemelor prentru prinderea spatelui și frontului sertarelor, prin presare cu ”click”. La capetele dinspre front, lateralele metalice conțin și mecanismele de reglaj ale frontului: orizontal și vertical. Reglajul se face cu o șurubelniță în cruce cu vârf PH2. Lateralele conțin și clemele de prindere a fundului de sertar.
  3. Set cleme prindere front: aceste cleme sunt confecționat din aliaj de zinc (zamac), sub forma de T. Acestea vin însoțite de șuruburile de fixare a frontului din lem. După montarea acestora pe frontul sertarului, frontul se montează prin introducerea clemelor în locașurile acestora din lateralele sertarului prin presare, până ce mecanismul de autoblocare va acționa.
  4. Set capace acoperire mecanisme reglaj: aceste capace acoperă găurile prevăzute pentru reglaje sau demontarea frontului și au un aspect plăcut. Acestea nu au inscripționat un logo.
  5. Schema de montaj, ce cuprinde un set de informații extinse cu tot ce vă trebuie pentru a finaliza un sertar cu un înalt nivel de complexitate tehnologică, în câteva minute.

Totul este ambalat îndividual, în cutie de carton ondulat.

Cu ajutorul unui astfel de kit pot fi confecționate sertare cu front din lemn sau PAL exterioare.

Sertarul are înălțimea standard de 121mm.

Vă reamintim că fundul de sertar poate avea grosimea maximă de 16mm.

Componente sertar exterior cu înălțimea standard de 89mm sau 121mm Hafele 552.4x.404.

Sertare exterioare tip Tandembox H 89mm standard

LEGENDĂ:

1. Glisiere tip Tandem, extragere totală cu amortizare la închidere (stânga/dreapta);

2. Laterală metalică sertar H89mm (stânga/dreapta);

3. Laterală metalică sertar H121mm (stânga/dreapta);

4. Spate sertar, grosimea maximă 16mm;

5. Plăcuțe de acoperire mecanisme reglaj (stânga/dreapta);

6. Cleme blocare sertar pe glisiere (stânga/dreapta);

7. Șuruburi de lemn pentru clemele blocare 3,5x13mm;

8. Cleme de fixare a frontului de sertar (stânga/dreapta);

9. Șuruburi de lemn pentru clemele de fixare a frontului 4x17mm;

Componente pentru sertar interior H83 mm, standard

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea dulapurilor cu sertare prevăzute cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 121mm, standard.

Dimensiuni si cote instalare cu sisteme glisare tip Tandembox DTC

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea fronturilor de sertar pentru sertare prevăzute cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 89/121mm din seria 552.4x.404.

Dimensiuni si cote de proiectare corpuri si sertare cu sisteme tip tandembox, H = 89/121mm

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 121mm 552.47.404 Hafele.

Cote si dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 89mm 552.46.404 Hafele:

Schema și optiunile de montare a fundului și spatelui sertarelor la sistemele de glisare tip Tandembox extragere totală și închidere cu amortizare ”soft-close” Häfele:

(dimensiunile din tabel sunt în milimetrii)

Optiuni si Cote  pentru fundul si spatele sertarului

Dimensiuni găurire laterale dulap pentru glisierele cu extragere totală. Lungimea nominală și distanțele de găurire laterale corp pentru glisierele tip Tandem:

Dimensiuni găurire laterale dulap pentru glisiere

În continuare, este prezentată distanța de la care acționează sistemul ”soft-close” (închidere lentă)

LT = Adâncimea interioară a corpului

Sistem tip tandembox cu soft close distanta de actionare inchidere lenta

Detalii reglaj sau demontare: Fiecare sistem de sertare este însoțit de achema de asamblare și montaj a sertarului, în ordine cronologic

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
M01450A-DTC

Fișa tehnică

Tip glisare
tandem
Lungime (mm)
450
Înălțime (mm)
121
Finisaj
lucios
Culoare
alb
Material
oțel
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Häfele
Greutate (kg)
3,52
Aplicație
sertar
Încărcare (Kg)
40
Amortizare închidere
da
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Mâner mobilier Aluminiu M6070-256-AL Satinat distanta intre gauri de 256mm Mâner mobilier Aluminiu M6070-256-AL Satinat distanta intre gauri de 256mm
ID#: 1060
Ref: M6070-256-AL
6,55 lei (TVA incl.)
Demontabil de corp cu surub, alb, Blum 42.0700.01 Demontabil de corp cu surub, alb, Blum 42.0700.01 Demontabil de corp cu surub, alb, Blum 42.0700.01
ID#: 1438
Ref: 42-0700-01-A
1,50 lei (TVA incl.)
În aceeași categorie

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare