Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Sistem glisare PKM 80 M pentru uși dressing: Sistemul este compus din 4 sisteme de role culisante, sitemul de reținere și șurubelul asociat. Sistemul are menirea de a asigura culisarea ușoară a ușilor grele (de exemplu uși din PAL Melaminat sau MDF din podea până în tavan) și este prevazut cu sistem de retinere a ușilor la capul cursei.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
25,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
PKM80-M
Producători:
Cagberk Turcia Cagberk Turcia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist(1)

Descriere

Sistem glisare PKM 80 M Pentru uși dressing: Sistemul este compus din sisteme de role culisante, sitemul de reținere și șurubelul asociat. Sistemul are menirea de a asigura culisarea ușoară a ușilor grele (de exemplu uși din PAL Melaminat sau MDF din podea până în tavan) și este prevazut cu sistem de retinere a ușilor la capul cursei. Fiecare sistem de rolă culisantă se montează cu șuruburi pentru lemn și este prevăzut cu șurub de reglaj pe verticală. Rolele au rulmenți pe axul central pentru o rotire foarte ușoară, partea exterioară a rolei fiind dintr-un material plastic foarte rezistent și relatic elastic (poliamidă), glisarea ușilor fiind foarte silențioasă.

O ușă are nevoie de 4 role de glisare (un set) pentru fiecare ușă:

PKM80-M sistem de glisare uși culisante pentru dressing

Ușile pot fi dintr-o singură bucată de PAL melaminat sau MDF, sau mixte: PAL, MDF și sticlă (uși fragmentate) în orice combinație.

Dimensiunile și schema de montaj pentru sistemul de glisare PKM 80-M:

Detalii tehnice PKM80-M cote la montaj

Schema tipică de montaj sistem PKM 80-M

Sistem PKM80-M Schema tipica de montaj

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
PKM80-M

Descriere

Finisaj
lucios
Culoare
gri deschis
Material
oțel și zinc
Producător
Cagberk
Aplicație
glisare uși
Grosimea ușii (mm)
14-24
Încărcare (Kg)
70
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
sina dubla PKM80 M 3m aluminiu
35,50 lei (inclusiv TVA)
Șină dublă PKM80 M 3m aluminiu: profilul este frecvent utilizat ca șină de culisare inferioară sau superiară pentru sistemele de glisare a ușilor grele prevăzute cu sisteme PKM80-M contruite din PAL melaminat sau MDF...
Sina dubla pentru PKM80 M lungimea 4m aluminiu
68,75 lei (inclusiv TVA)
Șină dublă PKM80 M 4m aluminiu: profilul este frecvent utilizat ca șină de culisare inferioară sau superiară pentru sistemele de glisare a ușilor grele prevăzute cu sisteme PKM80-M contruite din PAL melaminat sau MDF...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont