Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Sistem deschidere uși KIARO EASY STRONG gri

Sistem deschidere uși KIARO EASY STRONG gri: Mecanismul este destinat ușilor cu deschidere orizontală, prin coborâre. Acesta, asigură o coborâre lină și limitează cursa ușii la 90 grade....

Citiți mai departeAfișează mai puțin
102,00 lei (inclusiv TVA)
Disponibil
Cod:
49506000EW
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Sistem deschidere uși KIARO EASY STRONG gri

Sistem deschidere uși KIARO EASY STRONG gri: Mecanismul este destinat ușilor cu deschidere orizontală, prin coborâre. Acesta, asigură o coborâre lină și limitează cursa ușii la 90 grade.

Kiaro Easy este sistemul nostru elegant de deschidere pentru ușile coborâbile definite de forme minimaliste și o mișcare clar lină.

Mecanismul "fără mână" este ușor de instalat pe panoul lateral și asigură deschiderea ușii cu un fir Dyneema subțire, dar extrem de puternic. Rezultatul este o soluție compactă și bine proporționată pentru ușile mai mici.

Kiaro Easy este un mecanism universal care poate fi montat pe ambele părți, optimizând astfel gestionarea stocurilor. Forțele de deschidere ale mecanismului pot fi activate cu ușurință cu ajutorul șurubului premontat pe corp și permit o deschidere mai lină. Unghiul de deschidere poate fi reglat simplu cu o cheie hexagonală.

Kiaro Easy și balamaua Kimana Skin oferă o combinație curată care vă dezvăluie designul.

Decorul exterior al sistemului vine în diferite finisaje pentru a se potrivi cu interiorul dulapului, în acest caz antracit.

Sistemul de deschidere a usilor coborâtoare Kiaro Easy este un produs versatil care prezintă mai multe tipuri de suporturi pentru uși.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
49506000EW
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont