Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Mâner mobilier MTX-ARX-544, INOX: mânerul, face parte din categoria mânerelor cu design modern având un finisaj de excepție cu aspect de inox periat. Construit integral din aluminiu, mânerul se încadrează în orice tip de mobilier modern. Lungimea totală este de 594mm. Culoarea asociată finisajului este ”șampanie”.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
22,00 lei (inclusiv TVA)
Disponibil
Cod:
MTX-ARX-544
Producători:
Metax Turcia Metax Turcia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Mâner mobilier MTX-ARX-544, INOX

Mâner mobilier MTX-ARX-544, INOX: mânerul, face parte din categoria mânerelor cu design modern având un finisaj de excepție cu aspect de inox periat. Construit integral din aluminiu, mânerul se încadrează în orice tip de mobilier modern. Culoarea asociată finisajului este ”șampanie”. Lungimea totală este de 596mm, distanța între găuri de 544mm.

Prinderea mânerului se realizează cu șuruburi M4 lungimea 22mm, livrate odată cu mânerul, după găurirea prealabilă a frontului. Distanța între găuri este de 544mm.

Mânerul mobilier MTX-ARX-544, INOX este ambalat individual în pungi din spumă PPE pe o parte și folie PVC transparentă pe cealaltă parte, oferind protecție împotriva zgârierilor sau loviturilor accidentale în timpul manipulării.

Întreținerea mânerului se realizează prin ștergerea periodică cu soluții lichide de curățat (existente uzual în fiecare casă) aplicate pe o cârpă curată din bumbac. Recomandăm să nu folosiți totuși materiale sau soluții abrazive, deoarece suprafețele mânerelor sunt lucioase, având aplicat un strat de email transparent.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
MTX-ARX-544

Descriere

Distanța între găuri (mm)
544
Lungime (mm)
596
Înălțime (mm)
32
Textură
neted
Finisaj
inox periat
Culoare
șampanie
Material
aluminiu
Montare
cu șuruburi M4
Producător
Metax
Greutate (kg)
0,225
Aplicație
uși/sertare
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont