Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Mâner mobilier MTX-KN-450, INOX: mânerul, face parte din categoria mânerelor cu design modern având un finisaj de excepție cu aspect de inox periat. Construit integral din aluminiu, mânerul se încadrează în orice tip de mobilier modern. Lungimea totală este de 450mm. Culoarea asociată finisajului este ”șampanie”.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
25,00 lei (inclusiv TVA)
Disponibil
Cod:
MTX-KN-450
Producători:
Metax Turcia Metax Turcia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Mâner mobilier MTX-KN-450, INOX

Mâner mobilier MTX-KN-450, INOX: mânerul, face parte din categoria mânerelor cu design modern având un finisaj de excepție cu aspect de inox periat. Construit integral din aluminiu, mânerul se încadrează în orice tip de mobilier modern. Culoarea asociată finisajului este ”șampanie”. Lungimea totală este de 450mm.

Prinderea mânerului se realizează cu șuruburi de lemn, prin spatele frontului, mânerul fiind dispus pe muchia laterală și acoperă cantul pe toată lungimea mânerului. Distanțele între găuri variază în funcție de dimensiunea mânerului.

Mânerul mobilier MTX-KN-450, INOX este ambalat individual în pungi din spumă PPE pe o parte și folie PVC transparentă pe cealaltă parte, oferind protecție împotriva zgârierilor sau loviturilor accidentale în timpul manipulării.

Întreținerea mânerului se realizează prin ștergerea periodică cu soluții lichide de curățat (existente uzual în fiecare casă) aplicate pe o cârpă curată din bumbac. Recomandăm să nu folosiți totuși materiale sau soluții abrazive, deoarece suprafețele mânerelor sunt lucioase, având aplicat un strat de email transparent.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
MTX-KN-450

Descriere

Lungime (mm)
450
Înălțime (mm)
20
Lățime (mm)
42
Grosime (mm)
2,5
Textură
neted
Finisaj
inox periat
Culoare
șampanie
Material
aluminiu
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Metax
Greutate (kg)
0,160
Aplicație
uși/sertare
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Surubelnita in cruce PZ2 100mm Blum 303.756.1
28,00 lei (inclusiv TVA)
Șurubelniță în cruce PZ2 100mm Blum: șurubelnița este una de foarte bună calitate, așa cum ne-a obișnuit compania Blum. Șurubelnița confecționată din oțel înalt aliat (crom-vanadium) are vârful călit cu profil PZ2 și...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont