Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Panou MDF Acrilic Grafit super lucios: produs din clasa premium, panoul MDF acrilic are o suprafața cu reflexie de 100%, fiind superioară panourilor MDF cu suprafața PET sau PVC. Face parte din decorurile uni, fără erori de crominanță, puternic reflexiv, suprafața perfect netedăDecorul este plasat doar pe una din fețele panoului, fața opusă fiind acoperită cu PVC alb ușor perlat.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
821,32 lei (inclusiv TVA)
Stoc epuizat
Cod:
F7837-0128-19-UNI
Producători:
Unilin - Canada Unilin - Canada
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Acrilic Grafit super lucios Unilin high gloss

Structura Panourilor MDF acrilice super lucios staruri succesive

Panou MDF Acrilic Grafit super lucios: produs din clasa premium, panoul MDF PMMA (acrilic) este folosit cu succes de producătorii de mobilă consacrați, în productia mobilei de bucătărie, living, dressing, dormitoare dar nu numai. În decorațiunile interioare, placarea pereților cu acest material, transformă încăperile în spații puternic reflexive. Grație unui grad de luciu foate apropiat de 100% cu efect de oglindă, înlocuiește cu succes sticla vopsită utilizată la fronturile de mobilier, permițând acuratețe în debitarea la dimensiunile dorite, fiind posibilă prelucrarea cu utilajele specifice mobilierului.

În procesul de laminare a foliei PMMAPolimethyl metacrylate acryl glass ) de 0,8mm grosime ( folie protejată cu film de protecție ) pe suportul de MDF se utilizează un adeziv reactiv de tip PUR ( Poliuretan Reactiv = topitura de poliuretan monocomponentă, reactivă la umiditate ) obținându-se astfel atât o suprafață de calitate a panoului high-gloss (eliminând efectul micro denivelărilor), cât și o rezistanță deosebită la condiții de umezeală și temperatură.

Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de Unilin, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
F7837-0128-19-UNI

Descriere

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
19
Decor
uni
Textură
neted
Finisaj
super lucios
Material
lemn-compozit
Producător
Unilin
Greutate (kg)
53
Suprafața (m²)
3,416
Aplicație
uz general
Recenzii
Niciun comentariu.
Optimizarea debitării
Optimizarea debitării
Instrucțiuni și sfaturi

Lista datelor pentru optimizare

Datele următoare vor fi aplicate pentru: Panou MDF Acrilic Grafit super lucios Unilin high gloss

Producător: Unilin - Canada

Cod produs: F7837-0128-19-UNI

Dimensiuni fizice inițiale: Înălțime - 2800mm; Lățime - 1220mm; Grosime - 19mm;

Sfat: vă rugăm să luați în considerare din faza de proiectare faptul că, orice placă, are nevoie de corectarea tuturor muchiilor printr-o debitare superficială a acestora, precum și asigurarea că toate unghiurile plăcii sunt perfect drepte. În consecință, dimensiunile reale ale plăcii pentru care se realizează optimizarea vor fi sensibil mai mici.

La proiectare, luați în calcul următoarele dimensiuni reale: Înălțime - 2770mm; Lățime - 1190mm; Lățimea pânzei de tăiere - 6mm

(obligatoriu)
(obligatoriu)
(obligatoriu)
Poz. Vert. (mm) Oriz. (mm) Nr. piese Fără rotire Cant stânga Cant dreapta Cant sus Cant jos Culoare cant Denumire piesă(e)  
 
 
2800mm Fără cant

1220mm Fără cant

1220mm Fără cant

     
2800mm Fără cant
Adaugă
Denumire lucrare ''
Cant 22/0,4mm 0
Cant 22/0,6mm 0
Cant 22/1,0mm 0
Cant 22/2,0mm 0
Cant 43/1,0mm 0
Cant 43/2,0mm 0
Poziția nr. 0
Nr. piese rezultate 0
Suprafața piese rezultate (m²) 0
Numărul probabil de plăci 0
Suprafața totală a plăcilor (m²) 0
Suprafață liberă resturi (m²) 0
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
15,00 lei (inclusiv TVA)
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm. Aplicarea cantului ABS pe laturi drepte se realizează pe mașini automate cu adeziv special pentru aplicarea cantului. Mașina execută preîncălzirea adezivului până la punctul de...
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
3,50 lei (inclusiv TVA)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm. Aplicarea cantului ABS pe laturi drepte se realizează pe mașini automate cu adeziv special pentru aplicarea cantului. Mașina execută preîncălzirea adezivului până la punctul de...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont