ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Panoul MDF Slate Cream 3056 3P de la AGT este o alegere rafinată pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și naturalețe în interiorul locuinței sau al spațiilor comerciale. Acest panou se remarcă prin suprafața sa 3D și finisajul super mat, aducând un amestec subtil de texturi și culori. Decorul acestui panou se regăsește pe ambele fețe.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
800,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
MDF-3056-3P-18-AGT
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Slate Cream 3056 3P AGT super mat

Panoul MDF Slate Cream 3056 3P de la AGT este o alegere rafinată pentru cei care doresc să aducă o notă de eleganță și naturalețe în interiorul locuinței sau al spațiilor comerciale. Acest panou se remarcă prin suprafața sa 3D și finisajul super mat, aducând un amestec subtil de texturi și culori. Decorul acestui panou se regăsește pe ambele fețe.

Suprafața 3D a panoului MDF Slate Cream 3056 3P imită cu precizie detaliile și textura pietrei naturale, oferind un aspect autentic și sofisticat. Cu reliefuri realiste și o adâncime subtilă, această textură adaugă o notă de profunzime și caracter în spațiul în care este utilizat.

Deosebit este efectul mat al suprafeței, care conferă panoului un aspect elegant și discret, eliminând strălucirea sau reflexia nedorită. Acest finisaj super mat adaugă o senzație plăcută la atingere și contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și liniștite în încăpere.

Cu nuanța sa crem, panoul MDF Slate Cream 3056 3P adaugă căldură și lumină în orice spațiu. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații de design interior, de la placarea pereților până la confecționarea mobilei sau a altor elemente decorative, contribuind la crearea unei atmosfere moderne și elegante.

Panoul MDF Slate Cream 3056 3P de la AGT este o alegere inspirată pentru cei care caută să aducă un strop de naturalețe și rafinament în decorul interior. Cu suprafața sa 3D și super mată, acest panou adaugă un plus de caracter și eleganță, transformând orice încăpere într-un spațiu plin de stil și personalitate.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

- Impact redus la fisuri
- Rezistent la aburi
- Rezistent la raze UV
- Reținere ridicată a șuruburilor și rezistență la tracțiune
- Rezistenta ridicata la incovoiere
- Prietenos cu mediul
- Îmbunătățirea termică
- Antibacterian
- Rezistent la pete, anti-marker
- Prevenirea amprentelor digitale
- Decorul se regăsește pe ambele fețe
- PET ecologic

Colecția AGT 3P este produsă cu cea mai recentă tehnologie de suprafață a plăcilor MDF - SMR. Placa MDF 3P este anti-amprentă și rezistentă la pete. Rămâne ca în prima zi timp de mulți ani, cu rezistența ridicată la zgârieturi și abraziune și oferă un design elegant spațiilor.

Colecția de plăci MDF PET Premium începe o nouă tendință în designul și decorarea mobilierului cu opțiunile sale de suprafețe netede sau texturate 3D.

Termenul de MDF (Medium Density Fibreboard) este prescurtarea folosită uzual și reprezintă un segment din grupa Plăci Aglomerate din Lemn, și este definit ca: placa din fibre fine din lemn presate, cu densitate medie. Panourile MDF sunt produse pe bază de lemn prin presarea fibrelor lemnoase cu adaos de rășini sintetice (aldehide) sub presiune mare și la temperaturi ridicate. Materialele rezultate au densitate și compoziție omogene de-alungul întregii plăci. Plăcile MDF dovedesc o procesare perfectă la tăiere, găurire sau frezare, având și un grad superior de finisare a suprafețelor, comparativ cu PAL-ul.
Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de AGT, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Panoul MDF Slate Cream 3056 3P de la AGT permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MDF-3056-3P-18-AGT

Fișa tehnică

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
18
Decor
beton
Textură
3D
Finisaj
super mat
Decor pe ambele fețe
Da
Material
lemn-compozit
Producător
AGT Turcia
Suprafața (m²)
3,416
Recenzii
Niciun comentariu.
În aceeași categorie
Panou MDF Casmire Copper mat 386 AGT Panou MDF Casmire Copper mat 386 AGT Panou MDF Casmire Copper mat 386 AGT
ID#: 1962
Ref: MDF-386-SM-18-AGT
Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT
ID#: 1939
Ref: MDF-723-18-AGT
460,00 lei (TVA incl.)
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
ID#: 390
Ref: APL-ABS-44-DR
15,00 lei (TVA incl.)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
ID#: 389
Ref: APL-ABS-22-DR
3,50 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare