Panoul MDF Caretta Green 3051 3P de la AGT este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă proaspătă și modernă în interiorul locuinței sau al spațiilor comerciale. Cu o suprafață netedă și super mată, acest panou emană simplitate și eleganță. Decorul acestui panou se regăsește pe ambele fețe.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
700,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
MDF-3051-3P-18-AGT
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Caretta Green 3051 3P AGT super mat

Panoul MDF Caretta Green 3051 3P de la AGT este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă proaspătă și modernă în interiorul locuinței sau al spațiilor comerciale. Cu o suprafață netedă și super mată, acest panou emană simplitate și eleganță. Decorul acestui panou se regăsește pe ambele fețe.

Suprafața netedă și super mată a panoului MDF Caretta Green 3051 3P oferă un aspect uniform și discret, eliminând orice strălucire sau reflexie nedorită. Această finisare conferă panoului un aspect modern și sofisticat, potrivindu-se perfect într-o varietate de stiluri de design interior.

Deosebit este efectul mat al suprafeței, care adaugă o senzație plăcută la atingere și contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și liniștite în spațiul în care este utilizat. Suprafața netedă permite o integrare facilă în diferite configurații și proiecte de design interior.

Cu nuanța sa vibrantă de verde Caretta, panoul MDF Caretta Green 3051 3P adaugă vitalitate și prospețime în orice încăpere. Acesta poate fi utilizat în diverse aplicații, de la placarea pereților la confecționarea mobilei sau a altor elemente decorative, contribuind la crearea unei atmosfere moderne și reconfortante.

Panoul MDF Caretta Green 3051 3P de la AGT este o alegere versatilă și elegantă pentru cei care caută un aspect contemporan și proaspăt în decorul interior. Cu suprafața sa netedă și super mată, acest panou adaugă un plus de rafinament și prospețime, transformând orice încăpere într-un spațiu plin de stil și energie pozitivă.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

- Impact redus la fisuri
- Rezistent la aburi
- Rezistent la raze UV
- Reținere ridicată a șuruburilor și rezistență la tracțiune
- Rezistenta ridicata la incovoiere
- Prietenos cu mediul
- Îmbunătățirea termică
- Antibacterian
- Rezistent la pete, anti-marker
- Prevenirea amprentelor digitale
- Decorul se regăsește pe ambele fețe
- PET ecologic

Colecția AGT 3P este produsă cu cea mai recentă tehnologie de suprafață a plăcilor MDF - SMR. Placa MDF 3P este anti-amprentă și rezistentă la pete. Rămâne ca în prima zi timp de mulți ani, cu rezistența ridicată la zgârieturi și abraziune și oferă un design elegant spațiilor.

Colecția de plăci MDF PET Premium începe o nouă tendință în designul și decorarea mobilierului cu opțiunile sale de suprafețe netede sau texturate 3D.

Termenul de MDF (Medium Density Fibreboard) este prescurtarea folosită uzual și reprezintă un segment din grupa Plăci Aglomerate din Lemn, și este definit ca: placa din fibre fine din lemn presate, cu densitate medie. Panourile MDF sunt produse pe bază de lemn prin presarea fibrelor lemnoase cu adaos de rășini sintetice (aldehide) sub presiune mare și la temperaturi ridicate. Materialele rezultate au densitate și compoziție omogene de-alungul întregii plăci. Plăcile MDF dovedesc o procesare perfectă la tăiere, găurire sau frezare, având și un grad superior de finisare a suprafețelor, comparativ cu PAL-ul.
Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de AGT, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Panoul MDF Caretta Green 3051 3P de la AGT permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MDF-3051-3P-18-AGT

Fișa tehnică

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
18
Decor
uni
Textură
neted
Finisaj
super mat
Decor pe ambele fețe
Da
Material
lemn-compozit
Producător
AGT Turcia
Suprafața (m²)
3,416
Recenzii
Niciun comentariu.
În aceeași categorie
Panou MDF Casmire Cream mat 385 AGT Panou MDF Casmire Cream mat 385 AGT Panou MDF Casmire Cream mat 385 AGT
ID#: 1960
Ref: MDF-385-SM-18-AGT
500,00 lei (TVA incl.)
Panou MDF Pacific supra mat 3029 AGT Panou MDF Pacific supra mat 3029 AGT Panou MDF Pacific supra mat 3029 AGT
NOU
NOU
ID#: 611
Ref: MDF-3029-S-M-18-AGT
700,00 lei (TVA incl.)
Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak
ID#: 661
Ref: MDF-470-3D-18-ISK
531,38 lei (TVA incl.)
Panou MDF Y66 ALB METALIC PERLAT HG super lucios Isik Panou MDF Y66 ALB METALIC PERLAT HG super lucios Isik Panou MDF Y66 ALB METALIC PERLAT HG super lucios Isik
ID#: 2159
Ref: MDF-Y66-HG-18-ISK
420,00 lei (TVA incl.)
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
ID#: 390
Ref: APL-ABS-44-DR
15,00 lei (TVA incl.)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
ID#: 389
Ref: APL-ABS-22-DR
3,50 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare