Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Mobilă de bucătărie de cea mai bună calitate. Construită din cele mai bune materiale, utilizând accesorii din clasa de top, mobila de bucătărie are de durată de viață foarte lungă.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
9.850,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
EVA
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Mobilă de bucătărie

Mobilă de bucătărie de cea mai bună calitate. Construită din cele mai bune materiale, utilizând accesorii din clasa de top, mobila de bucătărie are de durată de viață foarte lungă. Lungimea totală a corpurilor: 3,6m. La alegere, pot fi alese orice decoruri de MDF sau PAL de la producătorii pe care îi reprezentăm în România. Dimensiunile pot fi alese în conformitate cu topografia amplasării mobilierului. De asemeni, MDF-ul poate fi lucios sau mat, în funcție de dorința de a pune în evidență anumite aspecte ale mobilierului sau condiționat, de gradul de luminozitate al spațiului destinație. De asemeni, la alegere, pot fi alese și accesorii de mobilă de la alți producători.

Atenție: Prețul mobilierului nu include serviciile de transport și montaj și nici pachetul de electrocasnice.

Materialele utilizate:

MDF - decoruri 2018 de la AGT sau Stillay;

PAL Melaminat: Egger, Swiss Krono, Kastamonu

Blat bucătărie: Swiss Krono, Kaindl, Pfleiderer

Accesorii: Grass - Germania (balamale ”softclose”, sisteme sertare laterale metalice tip ”Tandem”, cu softclose, sistem lift vertical); Studio Cucina - Italia (Scurgător de vase, coș Jolly); Cebi - Turcia (Mânere);

Scurgător vase

Pachet electrocasnice: Pyramis (Cuptor încorporat, plită, hotă și chiuvetă). Acest pachet costă 2700 lei și nu este inclus în prețul mobilierului.

Electrocasnicele pot fi oricare dintre cele ofertate în magazinul nostru sau achiziționate de dumneavostră anterior.

De asemenea tot mobilierul produs in cardrul societatii noastre ofera calitate maxima si feronerie de inalta calitate de la cei mai buni producatoi din lume.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
EVA

Descriere

Lungime (mm)
3600
Adâncime (mm)
600
Decor
variat
Mecanism frânare
da
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont