Dressing 2 uși Nelson

DR-N-14

01546

Nou

Dressing 2 uși Nelson: o piesă de mobilier destinată depozitării și organizării hainelor ce nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Dressing-ul prezentat are dimensiunile: lățime - 1400mm, înălțime - 2050mm, adâncimea - 600mm. La comandă, poate avea orice dimensiuni doriți, compartimentare sau decor din cele disponibile pentru acest model.

Detalii..

850,27 lei(TVA inclus)

850,27 lei pe bucată

- +

+ Comparator

 
Descriere

Dressing Nelson: o piesă de mobilier destinată depozitării și organizării hainelor ce nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Dressing-ul prezentat are dimensiunile: lățime - 1400mm, înălțime - 2050mm, adâncimea - 600mm. La comandă, poate avea orice dimensiuni doriți, compartimentare sau culoare decor disponibile pentru acest model.

Ușile dressing-ului sunt prevăzute cu mânere de aluminiu, prevăzute cu perie ce împiedică accesul prafului în interior și amortizează zgomotul produs de închiderea acestora. Sistemele de culisare  sunt simetrice (identice sus și jos) sunt prevăzute cu role de poliamidă cu durata mare de viață, ce se rotesc pe rulmenți. Acest sistem face culisarea ușilor foarte silențioase.

Culori disponibile pentru dressing-ul Nelson:

Desigur, orice decor din portofoliul nostru poate fi solicitat la comanda acestui dressing, însă doar cele afișate mai sus acoperă prețul menționat. La cerere, dimensiunile pot fi modificate cu o corecție corespunzătoare a prețului.

Vă atenționăm că prețul nu include montajul sau transportul.

 
Detalii tehnice
Tip glisarecu role
Adâncime (mm)600
Înălțime (mm)2050
Lățime (mm)1400
Decorlemn
Texturăfibră lemn
Finisajmat
Materiallemn-compozit
Aplicațiedressing
Grosimea ușii (mm)18
Amortizare închiderenu

3 alte produse in aceeasi categorie:

Cod:: EVA ID:: 01544

Mobilă bucătărie EVA

9 850,00 lei
Cod:: clara ID:: 01547

Mobilă bucătărie Clara

1 190,00 lei

Cod QR

Vizualizate recent

Meniu

Compară 0