Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Dressing 2 uși Nelson: o piesă de mobilier destinată depozitării și organizării hainelor ce nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Dressing-ul prezentat are dimensiunile: lățime - 1400mm, înălțime - 2050mm, adâncimea - 600mm. La comandă, poate avea orice dimensiuni doriți, compartimentare sau decor din cele disponibile pentru acest model.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
850,27 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
DR-N-14
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Dressing Nelson: o piesă de mobilier destinată depozitării și organizării hainelor ce nu ar trebui să lipsească din nicio locuință. Dressing-ul prezentat are dimensiunile: lățime - 1400mm, înălțime - 2050mm, adâncimea - 600mm. La comandă, poate avea orice dimensiuni doriți, compartimentare sau culoare decor disponibile pentru acest model.

Ușile dressing-ului sunt prevăzute cu mânere de aluminiu, prevăzute cu perie ce împiedică accesul prafului în interior și amortizează zgomotul produs de închiderea acestora. Sistemele de culisare  sunt simetrice (identice sus și jos) sunt prevăzute cu role de poliamidă cu durata mare de viață, ce se rotesc pe rulmenți. Acest sistem face culisarea ușilor foarte silențioase.

Culori disponibile pentru dressing-ul Nelson:

Desigur, orice decor din portofoliul nostru poate fi solicitat la comanda acestui dressing, însă doar cele afișate mai sus acoperă prețul menționat. La cerere, dimensiunile pot fi modificate cu o corecție corespunzătoare a prețului.

Vă atenționăm că prețul nu include montajul sau transportul.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
DR-N-14

Descriere

Tip glisare
cu role
Adâncime (mm)
600
Înălțime (mm)
2050
Lățime (mm)
1400
Decor
lemn
Textură
fibră lemn
Finisaj
mat
Material
lemn-compozit
Aplicație
dressing
Grosimea ușii (mm)
18
Amortizare închidere
nu
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont