Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Mobilă sufragerie Mina: realizată cu materiale premium, mobila de bucătărie propusă are un preț accesibil. Având lungimea de 3000 mm, cu construcție modulară se pretează locuințelor cu living saptios.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
2.300,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
mina
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Mobilă de sufragerie Mina: realizată cu materiale premium, mobila de bucătărie propusă are un preț accesibil. Având lungimea de 3000 mm, cu construcție modulară se pretează locuințelor cu living saptios.

Carcasa este realizată din pal cu grosimea de 18mm. Fronturile de uși și sertare sunt realizate din PAL având aplicat cant din aceeași culoare și textură. Avand textura, ușile și sertarele oferă mobilierului o eleganță aparte... Mobila are balamale si glisiere SoftClose de la Blum, acestea permitand usilor sa se inchida usor fara zgomot.

De asemenea tot mobilierul produs in cardrul societatii noastre ofera calitate maxima si feronerie de inalta calitate de la cei mai buni producatoi din lume.

Prețul nu include electrocasnicele, transportul si montajul !

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
mina

Descriere

Lungime (mm)
3000
Adâncime (mm)
600
Înălțime (mm)
2200
Decor
lemn
Material
Pal
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Mobila bucatarie Clara - feronerie Italia Mobila bucatarie Clara - feronerie Italia
1.190,00 lei (inclusiv TVA)
Mobilă bucătărie Clara: realizată cu materiale premium, mobila de bucătărie propusă are un preț accesibil. Având lungimea de 2000 mm, cu construcție modulară, se pretează locuințelor cu bucătării mici. Feroneria...
Mobila bucatarie EVA - accesorii Grass Mobila bucatarie EVA - accesorii Grass
9.850,00 lei (inclusiv TVA)
Mobilă de bucătărie de cea mai bună calitate. Construită din cele mai bune materiale, utilizând accesorii din clasa de top, mobila de bucătărie are de durată de viață foarte lungă.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont