Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Incizor pal Ø120mm Leuco: pânza este destinată debitării palului fie cu circulare cu masă, manuale, fie cu circulare automate (orizontale sau verticale). Pânza de circular numără 2x12 dinți, înclinați la 8°, alternativ. Incizor Ø120mm pentru pal de la Leuco oferă cel mai bun raport calitare/preț de pe piață.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
430,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
193202
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Incizor Ø120mm Leuco: pânza este destinată debitării palului fie cu circulare cu masă, manuale, fie cu circulare automate (orizontale sau verticale). Pânza, confecționată din oțel înalt aliat pentru scule. Pânza de debitare este destinată circularelor cu masă cu avans manual sau automat.

Detalii constructive:

D = Ø 120 [mm]

B = 2,8-3,6 [mm]

b = 2.2 [mm]

Ø D1 = 94 [mm]

Ød = 22 [mm]

Număr dinți (Z) = 2x12 dinti

Inclinare unchi 8°.

Calitatea pastilelor din carburi sinterizate este cea mai bună, conferind cu prisosință produsului atributul de ”calitate germană”. Pânza, suportă rectificări succesive (ascuțiri) iar atunci când acestea sunt realizate de centre specializate ce tratează cu seriozitate procesul, rezultatul tăierii nu diferă cu nimic față de o pânză nouă.

ATENȚIE: La montare, țineți cont de sesul de rotație a pânzei principale, marcată direct pe aceasta printr-o săgeată ce descrie un arc de cerc!

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
193202

Descriere

Diametru (mm)
120
Lățime (mm)
2,8 - 3,6
Grosime (mm)
2,2
Pentru
Pal
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F)
450,00 lei (inclusiv TVA)
Incizor pal Ø180mm Leuco: pânza este destinată debitării palului fie cu circulare cu masă, manuale, fie cu circulare automate (orizontale sau verticale). Pânza de circular numără 36 dinți, înclinați la 8°, alternativ....
Pânză incizor circular Ø120mm Stehle 24 dinti conica Panza incizor circular debitare PAL MDF Ø120mm Stehle
340,00 lei (inclusiv TVA)
Pânză incizor circular Ø120mm Stehle: Incizorul este prima pânză a circularului de debitare care are rolul de a executa penetrarea superficială a materialului ce urmează a fi debitat. Datorită vitezei de rotatie...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont