Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Profil orizontal central C GOLA: profilele GOLA reprezintă o soluție elegantă pentru mobilierul fără mânere. Profilele Gola pot fi utilizate pentru toate tipurile de corpuri: fronturi de uși, fronturi de sertare, corpuri coloană și corpuri suspendate.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Oferă specială în limita stocului
99,00 lei (inclusiv TVA) 148,75 lei
În stoc
Cod:
ER6250
Producători:
Ersaș Alumynium Turcia Ersaș Alumynium Turcia
Etichete:
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Profil orizontal central C GOLA

Profil orizontal central C GOLA: profilele GOLA reprezintă o soluție elegantă pentru mobilierul fără mânere. Profilele Gola pot fi utilizate pentru toate tipurile de corpuri: fronturi de uși, fronturi de sertare, corpuri coloană și corpuri suspendate. În acest fel, puteți păstra o imagine unitară a mobilierului, indiferent de configurația acestuia.

Un mobilier de bucătărie face din stilul minimalist, cartea sa de vizita. O bucătărie modernă, în care cel mai frecvent vizibil accesoriu – mânerul – este înlocuit cu o soluție elegantă: profilele Gola. Acestea se integrează discret în spatele frontului, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de un mobilier estetic și funcțional. Având lungimea de 4m, profilele pot fi integrate cu ușurință pe toată lungimea mobilierului, sau segmentate, la dimensiunea corpurilor.

Dimensiuni de găurire a lateralelor corpurilor pentru profilele orizontale Gola:

Cote gaurire a lateralelor corpurilor pentru profilele Gola

Profilul orizontal central Gola: se montază cu ajutorul setului de prindere OP1099 iar capetele deschise a leteralelor pot fi acoperite cu elementele de acoperire OP1004.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
ER6250

Descriere

Lungime (mm)
4000
Textură
aluminiu mat
Material
aluminiu
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Ersaș Metal
Greutate (kg)
1,54
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Element capat dechis profil C GOLA Element capăt dechis profil C GOLA
37,00 lei (inclusiv TVA)
Element capăt dechis profil C GOLA: elementul asigură terminarea exterioară a profilului C GOLA. Setul este destinat acoperirii a două capete și este confecționat din ABS, vopsit în gri metalizat.
Set prindere profile GOLA OP1099 Set prindere profile GOLA OP1099
9,10 lei (inclusiv TVA)
Set prindere profile GOLA OP1099 - sistemul de prindere este complet metalic, din oțel zincat, se folosește la prinderea profilelor GOLA (sistem de uși și sertare fără mâner). Setul este completat cu 4 șuruburi M4...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont