Pânză circular debitare PAL, MDF Ø300mm teflonată Stehle

58100400

01340

Nou

Pânză circular debitare PAL, MDF Ø300mm teflonată Stehle: pânza este destinată debitării plăcilor din lemn compozit (PAL) fie cu circulare cu masă mobilă, fie cu circulare pentru pachete (orizontale sau verticale). Pânza de circular numără 96 dinți, de tip drept și tapezoidal, alternativ. Pânza teflonată de circular de la Stehle oferă cel mai bun raport calitare/preț de pe piață.

Detalii..

483,54 lei(TVA inclus)

420,47 lei pe bucată

- +

+ Comparator

 
Descriere

Pânză circular debitare PAL, MDF Ø300mm teflonată Stehle: pânza este destinată tăierii plăcilor din lemn compozit (PAL) fie cu circulare cu masă mobilă, fie cu circulare pentru pachete (orizontale sau verticale). Pânza, confecționată din oțel înalt aliat pentru scule, are montate 96 de pastile din carburi sinterizate, dispuse alternativ cu profil drept și trapezoidal, pentru o tăiere eficientă dinspre centru pastilei către margine și oferă un unghi de debitare a plăcii oferit de profilul de ascuțire a dinților de 5° față de rază.

Acoperirea cu teflon a suprafeței pânzei are dublu rol: minimizează frecarea între elementul tăiat și pânză, făcând înaintarea pieselor mai ușoară și asigură efect antistatic particulelor de deșeu fine rezultate în urma debitării astfel încât, aderența acestora la panoul debitat va fi minimă. Pelicula de teflon ce acoperă pânza, mărește considerabil durata de viață a acesteia.

Detalii constructive:

Detalii constructive panza circular D300mm Stehle

D = Ø 300mm

B = 3,2mm

b = 2,2mm

Diametru ax = Ø 30mm, prevăzut cu șanț pentru pană

Număr dinți = 96 (48 drepți, 48 trapezoidali)

Unghi tăiere șpan [°] = 5° înclinare față de rază spre sensul de rotație

Turația maximă: 6400rpm (viteza periferică 200m/s)

Calitatea pastilelor din carburi sinterizate este cea mai bună, conferind cu prisosință produsului atributul de ”calitate germană”. Pânza, suportă rectificări succesive (ascuțiri) iar atunci când acestea sunt realizate de centre specializate ce tratează cu seriozitate procesul, rezultatul tăierii nu diferă cu nimic față de o pânză nouă.

ATENȚIE: La montare, țineți cont de sesul de rotație a pânzei principale, marcată direct pe aceasta printr-o săgeată ce descrie un arc de cerc!

 
Detalii tehnice
Diametru (mm)300
Lățime (mm)3,2
Grosime (mm)2,2

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cod: : 58807904 ID: : 01342

245,93 lei

Cod QR

Meniu

Compară 0