Pânză circular debitare lemn masiv Ø300mm Stehle

58102002

01341

Nou

Pânză circular debitare lemn masiv Ø300mm Stehle: pânza este destinată debitării lemnului masiv fie cu circulare cu masă, manuale, fie cu circulare automate (orizontale sau verticale). Pânza de circular numără 28 dinți, înclinați la 10°, alternativ. Pânza circular Ø300mm pentru lemn brut de la Stehle oferă cel mai bun raport calitare/preț de pe piață.

Detalii..

261,80 lei(TVA inclus)

261,80 lei pe bucată

- +

+ Comparator

 
Descriere

Pânză circular debitare lemn masiv Ø300mm Stehle: pânza este destinată debitării lemnului masiv fie cu circulare cu masă, manuale, fie cu circulare automate (orizontale sau verticale). Pânza, confecționată din oțel înalt aliat pentru scule, are montate 28 de pastile din carburi sinterizate, cu înclinația capetelor de tăiere înclinate la 10°, pentru o tăiere eficientă dinspre centru pastilei către margine și oferă un unghi de debitare a lemnului oferit de profilul de ascuțire a dinților de 20° față de rază.

Pânza de debitare este destinată circularelor cu masă cu avans manual sau automat.

Detalii constructive:

Detalii constructive panza circular pentru lemn D300mm Stehle

D = Ø 300mm

B = 3,2mm

b = 2,2mm

Diametru ax = Ø 30mm, prevăzut cu șanț pentru pană

Număr dinți = 28 (14 inclinați spre stânga, 14 înclinați spre dreaptai)

Unghi tăiere șpan [°] = 20° înclinare față de rază spre sensul de rotație

Turația maximă: 6400rpm (viteza periferică 200m/s)

Calitatea pastilelor din carburi sinterizate este cea mai bună, conferind cu prisosință produsului atributul de ”calitate germană”. Pânza, suportă rectificări succesive (ascuțiri) iar atunci când acestea sunt realizate de centre specializate ce tratează cu seriozitate procesul, rezultatul tăierii nu diferă cu nimic față de o pânză nouă.

ATENȚIE: La montare, țineți cont de sesul de rotație a pânzei principale, marcată direct pe aceasta printr-o săgeată ce descrie un arc de cerc!

 
Detalii tehnice
Diametru (mm)300
Lățime (mm)3,2
Grosime (mm)2,2

30 alte produse in aceeasi categorie:

Cod QR

Meniu

Compară 0