Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse
Demontabil poliță PK2 PRO 18mm îngropat gri: PK2 Pro este un suport de rafturi din lemn cu grosimea mai mare sau egală cu 18mm, care poate fi introdus în panou făcând găuri frontale cu freză cu diametrul de 18mm...
Citiți mai departeAfișează mai puțin
Cod:
11411020IJ
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Demontabil poliță PK2 PRO 18mm îngropat gri

Demontabil poliță PK2 PRO 18mm îngropat gri: PK2 Pro este un suport de rafturi din lemn cu grosimea mai mare sau egală cu 18mm, care poate fi introdus în panou făcând găuri frontale cu freză de Ø 18mm. Este confecționat din plastic și conține șurubul de fixare Minifix

demontabilul pentru polițe PK2 Pro este ideal pentru mobilier modular, dressinguri și biblioteci. Permite îmbinarea oricărei laterale a corpului și a raftului, inclusiv a panourilor inferioare și superioare, fără a utiliza niciun element de conectare suplimentar. La montare, polița sau panoul trebuie împins în jos pe consolele laterale, care pot fi înșurubate în orice poziție dorită.

Suportul lateral se fixează în soclul suporturilor pentru rafturi iar un clic blochează panoul în poziție. Minifix-ul din interiorul inserției de plastic asigură o fixare structurală puternică. Prin rotirea minifixului plasat în interiorul suportului raftului cu 90° în sensul acelor de ceasornic din partea de jos, raftul și panoul lateral se solidarizează ferm de părțile laterale, asigurând o fixare structurală solidă.

Un orificiu de trecere opțional de Ø8 mm vă permite să fixați și panoul inferior din partea de sus, rotind mini-fixarea cu 90° în sens invers acelor de ceasornic.

Este disponibil în antracit și gri 9007.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
11411020IJ
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont