ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Demontabil poliță PK2 PRO 25mm îngropat gri: PK2 Pro este un suport de rafturi din lemn cu grosimea mai mare sau egală cu 22mm, care poate fi introdus în panou făcând găuri frontale cu freză cu diametrul de 18mm...
Citiți mai departeAfișează mai puțin
Cod:
11411030IJ
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Demontabil poliță PK2 PRO 25mm îngropat gri

Demontabil poliță PK2 PRO 25mm îngropat gri: PK2 Pro este un suport de rafturi din lemn cu grosimea mai mare sau egală cu 22mm, care poate fi introdus în panou făcând găuri frontale cu freză de Ø 18mm. Este confecționat din plastic și conține șurubul de fixare Minifix.

demontabilul pentru polițe PK2 Pro este ideal pentru mobilier modular, dressinguri și biblioteci. Permite îmbinarea oricărei laterale a corpului și a raftului, inclusiv a panourilor inferioare și superioare, fără a utiliza niciun element de conectare suplimentar. La montare, polița sau panoul trebuie împins în jos pe consolele laterale, care pot fi înșurubate în orice poziție dorită.

Suportul lateral se fixează în soclul suporturilor pentru rafturi iar un clic blochează panoul în poziție. Minifix-ul din interiorul inserției de plastic asigură o fixare structurală puternică. Prin rotirea minifixului plasat în interiorul suportului raftului cu 90° în sensul acelor de ceasornic din partea de jos, raftul și panoul lateral se solidarizează ferm de părțile laterale, asigurând o fixare structurală solidă.

Un orificiu de trecere opțional de Ø8 mm vă permite să fixați și panoul inferior din partea de sus, rotind mini-fixarea cu 90° în sens invers acelor de ceasornic.

Este disponibil în antracit și gri 9007.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
11411030IJ

Coduri specifice

MPN
11411030IJ
Recenzii
Niciun comentariu.
În aceeași categorie
Set suport rafturi SECRET MAXI SL25 Set suport rafturi SECRET MAXI SL25 Set suport rafturi SECRET MAXI SL25
Set
Set
ID#: 2481
Ref: 1222x000IJ
16,60 lei (TVA incl.)
Suruburi 3,5x16mm grafit Suruburi 3,5x16mm grafit
ID#: 2384
Ref: 60101390HX

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare