Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Set piston cu gaz K12 uși ridicătoare, lungime 244mm, 80N: Piston cu gaz utilizat pentru deschiderea usilor in special la corpurile suspendate ale mobilierului de bucatarie, living, etc. Datorită dimensiunilor reduse și designului minimal, K12 System oferă un nou concept de eleganță în toate detaliile. Setul contíne: pistonul cu gaz, diblul metalic montaj laterala, placuta montaj usa si cele 2 suruburi aferente montajului placutei.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
67,53 lei (inclusiv TVA)
Cod:
48220461UZ
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Set piston cu gaz K12 uși ridicătoare, lungime 244mm, 80N

Set piston cu gaz K12 uși ridicătoare, lungime 244mm, 80N: Piston cu gaz utilizat pentru deschiderea usilor in special la corpurile suspendate ale mobilierului de bucatarie, living, etc. Datorită dimensiunilor reduse și designului minimal, K12 System oferă un nou concept de eleganță în toate detaliile.

Conceput pentru ridicare, pistonul cu gaz mentine usile in pozitie orizontala deschisa. Este recomandata montarea a doua pistoane pe usa.

Versiunea ”uși coborâtoare” este disponibilă în trei lungimi diferite și cu o rezistență universală „zero” N, pentru a se potrivi oricărei dimensiuni și greutate a ușii.

Pistonul cu gaz K12 este o soluție ușor de instalat care face inutile șuruburile suplimentare (în cazul în care alegeți varianta cu diblu înfiletabil), îmbunătățind estetica și reducând timpul de asamblare.

Funcționează prin ușă cu clic și suporturi laterale, reducând în mod sensibil riscul instalării nesigure sau necorespunzătoare.

Setul contíne:

  • pistonul cu gaz,
  • diblul metalic montaj laterala,
  • placuta montaj usa,
  • cele 2 suruburi aferente montajului placutei.

Pistonul cu gaz K12 asigură o mișcare lină și continuă a ușii până la deschiderea maximă.

Reglaje

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
48220461UZ
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont