Producători

 • AGT Panel

  AGT Panel este lider în producerea panourilor și profilelor MDF în Turcia, exportând produsele sale în peste 80 de țări. Calitatea produselor AGT Panel este recunoscută pe plan local, fiind unul dintre cei mai căutați producători.

 • Arkopa

  Încă din 2000, Arkopa lucrează în industria produselor forestiere, dând satisfacție a clienților cu produse și servicii de calitate, în conformitate cu principiile concurențiale. Urmând trendurile științei și tehnologiei Arkopa reînnoiește în mod constant produsele și calitatea acestora.

 • Arpa Industriale

  Arpa este mai mult decât laminate obișnuite și suprafețe inteligente. Arpa proiectează și produce soluții care fac orice mediu sau piesă de mobilier original și creativ.

 • Blum Austria

  Blum este o întreprindere care activează în toată lumea şi care este specializată in producţia de feronerii funcţionale pentru mobilă. Grupele de produse principale sunt: sisteme de ridicare pentru uşi, sisteme de balamale şi sisteme de extragere pentru mobilă – în special pentru mobilă de bucătărie.

 • Bosch Germania

  Unul dintre cei mai renumiți producători de scule, dispozitive și echipamente, producătorul german Bosch nu avea cum să lipsească din magazinul nostru. Sculele sau dispozitivele din magazinul nostru vândute sub sigla Bosch, au maximă calitate și o durată de funcționare superioară altor producători.

 • Cagberk Turcia

  Cagberk este unul dintre cei mai importanți producători turci pentru sisteme de glisare a ușilor din tavan până la podea. Printre principalele produse ale Cagberk se numără: sisteme de uși grele pliabile, sisteme uși de acoperire, sisteme de masă pliantă, sisteme de glisare uși pentru dulapuri sau garderobe, pereți culisanți sau pliabili din perete în perete,

 • Cebi - Turcia

  Cebi este un foarte popular producător de accesorii mobilă din Turcia. Gama de produse a acestua acoperă următoarele game de produse: mânere de mobilier, butoni, picioare mobilier, cuiere mobilier și multe altele.

 • Chair Meister Korea

  Chair Meister LTD, cu sediul în Coreea, este specializată în crearea de soluții de scaune inovatoare și ergonomice, concepute pentru a spori atât confortul, cât și stilul. Scaunele lor îmbină perfect estetica modernă cu funcționalitatea, răspunzând nevoilor diverse din casă, birou și spații publice. Folosind tehnologie de ultimă oră și materiale premium, Chair Meister LTD acordă prioritate confortului, durabilității și excelenței în design în fiecare scaun pe care îl produc. De la scaune de birou elegante, adaptate pentru productivitate, până la șezlonguri confortabile, perfecte pentru relaxare, gama lor de produse întruchipează măiestria și atenția la detalii, asigurând o experiență superioară de așezare pentru fiecare utilizator.

 • China

  Sub numele generic China, sunt grupate toate mărcile și producătorii importanți de accesorii pentru mobilă din China. Acestea își câștigă încet și sigur un loc important pe piața românească oferind alternative viabile la produsele deja consacrate sau chiar venind cu produse complet noi.

 • Danco Italia

  Danco Cerniere: producător italian de balamale de mobilier și accesorii pentru acestea. Danco produce toată gama de balamale mobilier uzuale și au o calitate excelentă la un preț redus.

 • Demsaș Metal - Turcia

  Demsaș Metal este unul dintre cei mai importanți producători turci de elemente și profile de aluminiu din Turcia. Producătorul se remarcă datorită finisajelor de calitate superioara a suprafețelor profilelor dar și a prețului convenabil.

 • Easy Italia

  Easy este un producător de accesorii de mobilă din Italia. Are în portofoliu mai mult de 3500 repere utilizate frecvent în industria mobilei.

 • Egger - Austria

  Brandul EGGER reuneşte o gamă completă de produse pentru mobilier, amenajări interioare, construcţii din lemn şi parchet laminat.

 • Ersaș Alumynium Turcia

  Ersaș Alumynium Turcia: susține producția superioară de profile de aluminiu de calitate și creșterea zilnică a standardelor și este una dintre fabricile de aluminiu proeminente din Turcia. Produce numeroase tipuri de profile din aluminiu folosite în mobilier.

 • Excel - Singapore

  Excel este o companie din Singapore ce produce mai mult de 30 000 de accesorii pentru mobilier. Acesta este lider pe piața orientală datorită inovațiilor, calității și seriozității. DTC este unul dintre cele mai remarcabile branduri ale acestei companii, cu produse ce au cucerit deja piața europeană și americană.

 • FAB Grup - Italia

  FAB creează componente pentru mobilă, furnizează idei și servicii pentru lumea mobilierului, care combină designul italian cu cele mai bune tehnologii europene.  FAB produce uși, rafturi, birouri și blaturi, prin soluții inovatoare logistice, experiență avansată tehnologic, calitate și design recunoscute peste tot în lume.

 • Falco - Ungaria

  Falco - Ungaria este membră a grupului Kronoshpan. Aceștia produc toată gama de PAL Melaminat, blaturi de bucătărie și alte produse din lemn, a căror calitate sunt deja recunoscute.

 • FAT Bulgaria

  FAT ltd este cel mai mare producător din Bulgaria, de obiecte sanitare pentru bucătărie și baie. Baza de producție a Companiei este în Plovdiv, Bulgaria.

 • Giplast Group - Italia

  Giplast Group, este specializată în producerea materialelor extrudate pentru construcții și industria mobilei. A început producția de canturi incastrate în 1988 și producția de canturi plate în 1997, devenind unul dintre cei mai importanți producători de canturi ABS penru mobilă din Europa.

 • Griggio Italia

  Griggio este unul dintre producătorii importanți italieni de echipamente destinate prelucrării lemnului. Fondată în 1946, Griggio Italia, exportă produsele sale în întreaga lume. Echipamentele produse se bucură de un real succes pe toate piețele lumii.

 • Häfele Germania

  Häfele este partener dedicat al producătorilor de scule şi unelteproducătorilor de mobilier, al industriei producătoare de mobilier, al micilor ateliere de producţie mobilier, arhitecţilor, dezvoltatorilor, investitorilor.

 • Hettich Germania

  Hettich este unul din cei mai mari producători de feronerie pentru mobilier. Zi de zi peste 6.000 de angajaţi au sarcina să creeze tehnologii inteligente pentru mobilier.

 • Hranipex

  Hranipex este un producător important de canturi ABS. Oferă o paletă foarte largă de culori și nuanțe, acoperind mai mult de 90% din decorurile disponibile pe PAL melaminat, MDF și blaturi de lucru existente pe piața românească.

 • Incoll Italia

  Incoll Italia este un distribuitor de accesorii de mobilă ce furnizează majoritatea accesoriilor utilizate în industria mobilei. Incoll Italia reunește sub un singur nume zeci de producători italieni de accesorii, unele dintre acestea fiind unice.

 • Isik Turcia

  Încă din 1981, Ișik lucrează în industria produselor forestiere, dând satisfacție a clienților cu produse și servicii de calitate, în conformitate cu principiile concurențiale. Urmând trendurile științei și tehnologiei Ișik reînnoiește în mod constant produsele și calitatea acestora.

 • Italiana Ferramenta

  Italiana Ferramenta este o comanie italiană producătoare de accesorii de mobilă, a căror produse se ridică la cel mai înalt nivel tehnologic, cu foarte multe inovații în acest domeniu.

 • Kastamonu - România

  Kastamonu Romania este producător de PAL melaminat. Fabrica Kastamonu Romania este situată în Reghin și produce PAL melaminat de formatul standard 2800 x 2070 mm într-o varietate de grosimi de la 8 mm la 38 mm. Pot fi realizate și producții speciale la cerere.

 • Mepa - Turcia

  Mepa este unul dintre cei mai importanți producători turci pentru sisteme de glisare a ușilor din tavan până la podea. Printre principalele produse ale Mepa Mobilya se numără: sisteme de uși grele pliabile, sisteme uși de acoperire, sisteme de masă pliantă, sisteme de glisare uși pentru dulapuri sau garderobe, pereți culisanți sau pliabili din perete în perete, etc.

 • Metax Turcia

  Metax este un producător de accesorii de mobilă din Turcia. Are un portofoliu bogat de produse de calitate.

 • Nuova FBM

  Nuova FBM: este un producător de accesorii de mobilă din Italia, ce a uimit prin dicersitatea și calitatea produselor sale. În magazinul nostru, producătorul italian este prezent cu o serie de produse uzuale.

 • Őzkardeșler Metal - Turcia

  Őzkardeșler Metal este una dintre companiile cele mai importante din Turcia producătoare de accesorii de mobilă remarcate pe piața românească atât ca diversitate cât și raport calitate/preț.

 • Pfleiderer Polonia

  Pfleiderer este un producător polonez de produse bazate pe lemn utilizate în industria mobilei, interioare și construcții. Produsele prezente pe piața noastră sunt: pal-ul melaminat, blaturile de bucătărie și mdf-ul laminat.

 • Ricci - Italia

  Ricci este un producător italian de blaturi de bucătărie, recent intrat pe piața românească. Cele mai multe decoruri sunt unice pe piața noastră, putând fi regăsite exclusiv la Depozitul-de-accesorii.ro.

 • SEA - România

  SEA este un producător românesc de elemente îmbinare (suruburi, piulițe), elemente și accesorii mobilă și uși (broaște, zăvoare, yale, mânere, etc) și multe altele cu o calitate comparabilă cu marii producători de astfel de produse.

 • Stanley Works SUA

  Stanley se mandreste cu reputația sa pentru excelentă. Compania americană este dedicată testării continue, proiectării și îmbunătățirii produselor sale astfel încat să asigure produse de cea mai bună calitate și cea mai mare durată de viață.

 • Star Aksesuar - Turcia

  Star Aksesuar este una din firmele cele mai importante din Turcia producătoare de accesorii de mobilă. Sub brandul Starax, pe piața românească sunt prezente unele dintre cele mai căutate accesorii atât pentru calitatea lor cât și pentru preț.

 • Stark Bohrer

  Stark Bohrer este brandul sub care firma TEMAD distribuie burghie și capete pentru șurubelnițe pentru toate tipurile de aplicații. Produsele oferite spre vânzare în magazinul nostru sunt de cea mai bună calitate.

 • Stehle Germania

  Stehle - un brand de calitate cu un stil comercial specific, ofera raportul preț/calitate optim, iar aceasta este ceea ce doresc clienții noștri. Împreună cu Stehle veți cumpăra instrumente de înalta calitate, chiar și acelea fabricate pentru utilizare standard.

 • Stillay - Turcia

  Stillay Furniture Industry and Trade Inc. este un producător turc de produse finite din masă lemnoasă: panouri MDF laminate mate și super lucioase, uși laminate, profile laminate precum și filme laminabile.

 • Studio Cucina - Italia

  Producător italian de accesorii mobilier destinate bucătăriilor. De foarte bună calitate, produsele Studio Cucina sunt la un preț convenabil, surclasând producători importanți în domeniul accesoriilor de mobilă.

 • Swiss Krono

  Swiss Krono, face parte din Grupul Krono Elveția, și este cel mai important producător de produse din PAL și anume: pal melaminat, pal brut, blaturi de bucătărie, OSB și altele. Calitatea produselor este, așa cum ne-a obișnuit grupul Krono, una foarte bună.

 • Teknoline - Italia

  Teknoline, este un producător italian de diverse accesorii de mobilă ce se impune, încet, încet și pe piața românească. Raportul calitate/preț, ridică nivelul acestui brand în rândul brandurilor consacrate în rândul producătorilor de mobilă.

 • Unilin - Canada

  Unilin este un producător canadian de produse din lemn, precum pardoseli laminate, plăci și panouri din lemn, panouri decorative din PAL melaminat și MDF și panouri izolatoare.

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare