Termeni și Condiții de utilizare

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea, cumpărarea produselor sau rezervarea serviciilor prezentate pe site-ul depozitul-de-accesorii.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest website. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a website-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui website reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate, solicitate sau rezervate.

PROTECȚIA DREPTULUI DE AUTOR (COPYRIGHTS)

”All Design Trading” are in proprietate si administrează continutul site-ului "depozitul-de-accesorii.ro" în conformitate cu legislația valabilă pe teritoriul României.

Întregul conținut al website-ului "depozitul-de-accesorii.ro", incluzând elemente de design, grafică web  și imagini produse, este proprietatea "All Design Trading SRL" și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală si industrial.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul "depozitul-de-accesorii.ro" doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fără acordul scris al proprietarului "All Design Trading SRL".

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Click aici pentru detalii =>> Confidențialitate

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cât mai complete, clare și mai reale. Cu toate acestea, din nefericire, se mai pot strecura erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs sau serviciu, să nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru poate apare în situațiile în care obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp iar datele se introduc treptat. În general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs sau serviciu, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. Este în interesul nostru să vă prezentăm serviciile și produsele cât mai corect, cu informații cât mai complete și cu imagini cât mai sugestive, acestea având scopul final de a va ajuta la luarea unei decizii corecte. SC All Design Trading SRL își rezervă dreptul de a nu oferi nicio garanție că serviciul oferit va fi potrivit cerințelor dumneavoastră sau că serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în niciun fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor de vânzări online, oferite de noi.

Fără nicio notificare prealabilă, SC All Design Trading SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul website-lui.

Produsele comandate online pe depozitul de accesorii.ro sunt livrate numai sigilat în ambalaj original de la producător. Pentru unele categorii de produse, acolo unde este cazul, depozitul-de-accesorii.ro își rezervă dreptul de a livra în ambalaj suplimentar cu scopul de a proteja ambalajul original sau chiar produsul în sine.

SC All Design Trading SRL nu se face răspunzatoare pentru coletele deteriorate datorită proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaborăm, acestea fiind răspunzătoare direct. De la noi, coletele pleacă în cele mai bune condiții. Pentru produsele ale căror colete reprezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, cumpărătorul este rugat sa refuze recepția lor.

SC All Design Trading SRL iși rezervă dreptul de a refuza o comandă sau rezervare dacă se găsește în una din următoarele situații:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • imposibilitatea obținerii confirmării plății;
  • identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
  • clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate;
  • clientul nu a venit să ridice produsele comandate sau are în istoricul comezilor mai mult de 2 rezervări consecutive anulate.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul depozitul-de-accesorii.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între SC All Design Trading SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.

SCHIMBAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

SC All Design Trading SRL își rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. SC All Design Trading SRL își rezervă dreptul să facă modificări în structura website-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii website-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

SC All Design Trading SRL nu își asumă responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori sau producători. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe website sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi sensibil de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori gramaticale, fără a anunța în prealabil.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

IMPORTANT! Politica de retur se aplică numai produselor achiziționate online și care sunt recepționate de către client prin fime de curierat sau Poșta Română și este valabilă numai pentru persoanele fizice.

SC All Design Trading SRL precum și magazinul online depozitul-de-accesorii.ro dorește să mulțumească toți clienții, in procent de 100%.

Pentru situațiile în care produsul a fost livrat la showroom-ul SC All Design Trading, produsul nu poate fi returnat.

Dacă din anumite motive doriți returnarea unui produs achiziționat online, noi vă returnăm în totalitate suma plătită pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie să aplicați pentru procedura de retur a produselor în maxim 10 zile de la recepția acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanța Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul să notifice în scris depozitul-de-accesorii.ro că renuntă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC All Design Trading SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea, suma înapoiată nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului poștal (daca e cazul).

Condiții de acceptare retur produse:

  • produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (sa aibă etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au însoțit);
  • produsul trebuie să fie sigilat, fără urme de deschidere;
  • produsul trebuie să fie același cu originalul primit (lot, serie).
  • produsul nu trebuie să prezinte urme de montare, exploatare sau alt fel de urme care să indice folosirea acestuia.


Adresa de returnarea produselor este:
depozitul-de-accesorii.ro
SC All Design Trading SRL

Sos. Andronache nr. 201bis

Sect. 2, București,

Tel: 0754 229775

Pentru orice alte întrebări contactați-ne la: vanzari@depozitul-de-accesorii.ro


Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...

Meniu

Compară 0