Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Forme de plată acceptate

Pentru a intra în posesia produselor comandate, All design Trading SRL vă pune la dispoziție 3 modalități de plată:

  1. Plata numerar la ridicarea produselor din showroom. Această formă de plată este acceptată pentru sume ce nu depășesc 5 000 RON.
  2. Plata numerar la livrare. Această formă de plată este diponibilă numai pentru comenzile livrate prin curier rapid ce nu depășesc 300 RON. Împreună cu costurile de livrare dictate îndeosebi de greutatea coletului, se va plăti suplimentar valoarea de 6.2 lei reprezentând taxarea suplimentară percepută de firmele de curierat datorită plății la livrare.
  3. Plata prin transfer bancar. Această formă de plată este valabilă pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia. Plata prin transfer bancar (OP) se poate face prin internet banking sau prin depunerea contravalorii comenzii la ghișeele băncii, detaliile conturilor noastre fiind înscrise în factura proformă pe care o puteți descărca din contul dumneavoastră de client, imediat ce comanda a fost confirmată și validată de către operatorii noștri.

Vă rugăm să rețineți că website-ul nostru nu vă solicită date despre cardurile dumneavoastră de credit sau debit și nici nu stochează astfel de informații. De asemenea, informațiile solicitate se referă numai la adresa destinată livrării produselor, datelor de identificare fiscală pentru emitera facturilor și numărul de telefon de contact în vederea confirmării comenzilor.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont