ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Pânză incizor circular Ø120mm Stehle: Incizorul este prima pânză a circularului de debitare care are rolul de a executa penetrarea superficială a materialului ce urmează a fi debitat. Datorită vitezei de rotatie foarte mari și a faptului că debitarea nu are loc în profunzime, incizorul execută tăierea perfectă a muchiilor din partea inferioară a plăcii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
340,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
58807904
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Pânză incizor circular Ø120mm Stehle: Incizorul este prima pânză a circularului de debitare cu care intră în contact partea inferioară a panoului de debitat și are rolul de a executa penetrarea superficială a materialului ce urmează a fi debitat. Datorită formei trapezoidale cu baza mică la exterior, permite un grad ridicat de reglare pe adâncimea de tăiere pentru a se sincroniza cu grosimea pânzei de tăiere principale. Practic, se oferă astfel posibilitatea de a folosi pânze cu orice grosimi cuprinse între 3,2 și 4mm, doar prin ajustarea înălțimii axului de incizare. Datorită vitezei de rotatie foarte mari și a faptului că debitarea nu are loc în profunzime, incizorul execută tăierea perfectă a muchiilor din partea inferioară a plăcii. Acest accesoriu al debitării, împiedică spargerea sau ciobirea stratului de melamină de pe partea inferioară a plăcii la ieșirea dinților de debitare a pânzei principale.

Pânza este construită din oțel înalt aliat pentru scule. Calitățile pastilelor de carburi metalice sinterizate, fac din această pânză, una dintre cele mai durabile și mai utilizate pe piața românească, oferind cel mai bun raport calitate/preț. Ca mai toate pânzele de circular, și pânza incizoare suportă rectificări succesive (ascuțiri). Pânza, este ambalată individual, în cutie de carton flexibil.

Dimensiuni și detalii constructive:

Panza incizoare Stehle D120mm circular detalii si dimensiuni

D = Ø 120mm

B = 3,2 - 4,0mm

b = 2,8mm

Diametru ax = Ø 20mm, fără canal de pană;

Număr dinți = 24 (drepți) trapezoidali, baza mică la exterior;

Adâncime de incizare recomandată: 1,5 - 2mm;

Unghi tăiere șpan [°] = 5° înclinare față de rază spre sensul de rotație

Turația maximă: 11590rpm (viteza periferică 105m/s)

ATENȚIE: La montare, țineți cont de sesul de rotație a pânzei incizoare, marcată direct pe aceasta printr-o săgeată ce descrie un arc de cerc!

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
58807904

Fișa tehnică

Diametru (mm)
120
Lățime (mm)
3,2 - 4
Grosime (mm)
2,8
Producător
Stehle
Aplicație
debitare
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
În aceeași categorie
Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F) Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F) Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F)
ID#: 2283
Ref: 192701
450,00 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare