Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Burghiu spiral pentru uz general Ø7mm: Burghiul cu Ø7mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
2,38 lei (inclusiv TVA)
Disponibil pentru comandă
Cod:
40007000
Producători:
Stark Bohrer Stark Bohrer
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Burghiu spiral pentru uz general Ø7mm: Burghiul cu Ø7mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii în timpul găuririi dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Burghiul este confecționat integral din oțel rapid, are un diametru de Ø7mm, lungimea totală (Lt) de 109mm, lungimea activă (L) fiind de 69mm. Poate fi achiziționat individual sau la cutie de 10buc. Burghiele sunt protejate împotriva oxidării, din fabrică, cu o peliculă de ulei organic. Se recomandă degresarea înaintea folosirii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
40007000

Descriere

Diametru (mm)
7
Material
oțel rapid
Producător
Greenfield Industries
Aplicație
uz general
Lungime activă (mm)
69
Lungime totală (mm)
109
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont