Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Organizator tacâmuri 550x500mm 6 separatoare: confecționat din polipropilenă, organizatorul de tacâmuri (separator de tacâmuri) este compus din 6 separatoare. Dimensiunea se poate ajustată prin eliminarea lateralelor sau părții din spate. Mai multe organizatoare pot fi cuplate împreună în sertar cu ajutorul cuplajului destinat acestui scop, asfel încât interiorul sertarului să fie complet.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
28,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
15.2957.540.8C
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Organizator tacâmuri 550x500mm 6 separatoare: confecționat din polipropilenă, organizatorul de tacâmuri (separator de tacâmuri) este compus din 6 separatoare. Dimensiunea se poate ajusta prin eliminarea lateralelor sau părții din spate. Mai multe organizatoare pot fi cuplate împreună în sertar cu ajutorul cuplajului destinat acestui scop, asfel încât interiorul sertarului să fie complet.

Trei dintre  separatoare au dimensiuni egale fiind utilizate uzual pentru linguri, furculițe și cuțite, cel de al patru-lea pentru lingurițe. Al cinci-lea și al șase-lea separator poate fi utilizat pentru alte tipuri de tacâmuri, atipice. Culoarea este gri închis, suprafața fiind mată și ușor de întreținut.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
15.2957.540.8C

Descriere

Lungime (mm)
490
Adâncime (mm)
50
Lățime (mm)
540
Grosime (mm)
3
Finisaj
mat
Culoare
gri deschis
Material
polipropilenă
Aplicație
sertar
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Element imbinare separator tacamuri 550mm Element imbinare separator tacamuri 550mm
7,00 lei (inclusiv TVA)
Element îmbinare separator tacâmuri: elementul este un profil special construit pentru îmbinarea separatoarelor de tacâmuri, oferind asfel posibilitatea utilizatorilor să combine mai multe separatoare într-un singur...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont