Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Set K PUSH TECH 20mm îngropat magnetic antracit: K PUSH TECH este programul cuprinzător de sisteme de deschidere automată pentru uși fără mânere sau butoane.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
11,50 lei (inclusiv TVA)
Cod:
57004022EE
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Set K PUSH TECH 20mm îngropat magnetic antracit

Set K PUSH TECH 20mm îngropat magnetic antracit: un mecanism interior special asigură o utilizare foarte silentioasă, dar puternică, oferind o durabilitate îndelungată, ceea ce îl face perfect potrivit pentru o gamă largă de uși.

K PUSH TECH este disponibil cu tampon, pentru dulapuri care folosesc balamale cu arcuri, și cu magnet, pentru dulapuri care folosesc balamale nearuncătoare sau balamale negative, fără arcuri. Estetica tampoanelor este acum îmbunătățită, iar gama de plăci de prindere pentru versiunea cu magnet este și mai largă.

Vine cu un design proaspăt nou și și mai captivant, împreună cu un program extins, care include o gamă inovată de rezistență a arcurilor, pentru a garanta funcționarea corectă chiar și cu uși mari și grele și două lungimi ale știfturilor de ieșire:
• Mediu – 20 mm
• Lungime – 37 mm

Pachetul versiunilor aplicabile este compus din: sistem push-to-open și plăcuța tampon de ușă cu șurubul aferent. Sistemul îngropat vă permite preinstalarea sistemului K PUSH TECH cu placa pe partea laterală a dulapului și lăsați știftul ejector dezactivat în timpul manipulării și transportului acestuia.

Sistemul Push-to-Open K PUSH TECH este disponibil în următoarea gamă de culori: alb, gri 19 și antracit.


Caracteristici:

  • Distanța dintre ușă și dulap este redusă
  • Distanța de activare este de 1,4 mm.
  • Grosimea inelului este de 0,6 mm.

Setare optimă

  • Funcție de reglare sporită: +6 / -0,45 mm. Dincolo de această reglare negativă arcul este dezactivat. Această caracteristică permite dezactivarea pinului ejectorului din motive de siguranță.
  • Urmărirea pașilor care indică reglarea bolțului ejectorului: fiecare poziție de oprire a treptei reglează distanța ușii cu 0,15 mm. Un clic-oprire indică domeniul maxim de reglare. Aceste caracteristici previn orice schimbare nedorită a poziției știftului ejector în timpul utilizării acestuia.

Posibilitate de instalare în găuri strânse

  • Funcționare perfectă asigurată chiar și cu diametre ale găurilor cu toleranță mică.

Cea mai mare putere magnetică disponibilă pe piață.

Materiale noi de înaltă performanță pentru a rezista la solicitări neobișnuite și pentru a evita deteriorarea pieselor. Noii magneți sunt instalați complet la nivel cu capul știftului ejector, pentru a evita orice zgârieturi pe plăcile ușii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
57004022EE
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont