Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Set push to open K PUSH TECH 37mm buffer aplicat gri: sistemul de deschidere a ușilor fără mânere, prin împingere, face parte din cele mai moderne sisteme în industria mobilei. Setul conține un dispozitiv ”push-to-open”, plăcuța de montaj, capacul de acoperire, plăcuța de contact și surugurile aferente montării plăcuței.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
13,30 lei (inclusiv TVA)
Cod:
57008042IJ
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Set push to open K PUSH TECH 37mm buffer aplicat gri

Set push to open K PUSH TECH 37mm buffer aplicat gri: sistemul de deschidere a ușilor fără mânere, prin împingere, face parte din cele mai moderne sisteme în industria mobilei. Se folosește  cu orice balamale cu sau fără arc și se monteazÄ pe laterala corpului opusă celei pe care sunt montate balamalele.

Montarea se realizeaza prin aplicarea pe una din lateralele opuse montării balamalelor. Vârful sistemului de împingere, este prevăzut cu tampon cauciucat (buffer) ce împiedică producerea zgomotului de contact și permite împingerea ușii sau sertarului mai mult decât este lungimea tijei de împingere (37mm).

Setul conține un dispozitiv ”push-to-open”, plăcuța de montaj, capacul de acoperire, plăcuța de contact și surugurile aferente montării plăcuței.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
57008042IJ
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Plăcută de montaj K PUSH TECH 37mm, gri
Plăcuță de montaj K PUSH TECH 37mm, gri: plăcuța de montaj vine în sprijinul montării sistemului Push to open prin șuruburi, pe suprafața lateralei. Această soluție este o alternativă la găurirea în cantul peretelui...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont