Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Pânză incizor circular Ø120mm DAV Dlobal Trading Italia: Incizorul este prima pânză a circularului de debitare care are rolul de a executa penetrarea superficială a materialului ce urmează a fi debitat. Datorită vitezei de rotatie foarte mari și a faptului că debitarea nu are loc în profunzime, incizorul execută tăierea perfectă a muchiilor din partea inferioară a plăcii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
300,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
DAV-120-31-20
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Pânză incizor circular Ø120mm DAV Dlobal Trading Italia: Incizorul este prima pânză a circularului de debitare cu care intră în contact partea inferioară a panoului de debitat și are rolul de a executa penetrarea superficială a materialului ce urmează a fi debitat. Datorită vitezei de rotatie foarte mari și a faptului că debitarea nu are loc în profunzime, incizorul execută tăierea perfectă a muchiilor din partea inferioară a plăcii. Acest accesoriu al debitării, împiedică spargerea sau ciobirea stratului de melamină de pe partea inferioară a plăcii la ieșirea dinților de debitare a pânzei principale.

Pânza este construită din oțel înalt aliat pentru scule. Calitățile pastilelor de carburi metalice sinterizate, fac din această pânză, una dintre cele mai durabile și mai utilizate pe piața românească, oferind cel mai bun raport calitate/preț. Ca mai toate pânzele de circular, și pânza incizoare suportă rectificări succesive (ascuțiri). Pânza, este ambalată individual, în cutie de carton flexibil, este acoperită cu un strat subțire de vaselină organică impotriva coroziunii iar apoi acoperită cu o folie de plastic

Dimensiuni și detalii constructive:

Panza incizoare D120mm circular detalii si dimensiuni

D = Ø 120mm

B = 3,2mm

b = 2,2mm

Diametru ax = Ø 20mm, fără canal de pană

Număr dinți = 20 (drepți)

Unghi tăiere șpan [°] = 5° înclinare față de rază spre sensul de rotație

Turația maximă: 12000rpm (viteza periferică 75m/s)

ATENȚIE: La montare, țineți cont de sesul de rotație a pânzei incizoare, marcată direct pe aceasta printr-o săgeată ce descrie un arc de cerc!

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
DAV-120-31-20

Descriere

Diametru (mm)
120
Lățime (mm)
3,1
Grosime (mm)
2,2
Producător
DAV Global Trading
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont