Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL 1000mm gri tava inox: sistemul picurător vase pentru corp de 1000 mm, este de tip poziționare fixă, cu lungimea de 964mm, și adâncimea reglabilă între 282mm și 320mm cu prinderea grătarelor pe șine din ABS, și este etajat pe două nivele, un grătar fiind destinat farfuriilor, iar al doi-lea grătar, paharelor, ceștilor sau altor vase mici sau medii de bucătărie.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
200,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
102A1000
Producători:
Studio Cucina - Italia Studio Cucina - Italia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL 1000mm gri tava inox

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL 1000mm gri tava inox: sistemul picurător vase pentru corpuri de 1000mm cuprinde două grătare și anume: grătarul  pentru  farfurii a căror rame din aluminiu leagă solidar cele două șine pentru introducerea tăvii, care este detașabil, apoi grătarul pentru scurgere pahare, căni, tacâmuri, etc, ce se fixează pe doi suporți din ABS, prevăzuți de asemenea cu șină pentru tava colectoare și o tavă din tablă de inox lustruit, rezistent, ce poate fi montată sub oricare dintre cele două grătare. Cele două grătare pot fi montate după dorințe, oricare dintre acestea poate ocupa poziția inferioară sau superioară. Opțional, se poate adăuga o încă o tavă și pentru grătarul ce nu are prevăzută una în set. În afara suporților, care se prind pe lateralele corpului de bucătărie, toate componentele sunt detașabile, cu scopul de a fi curățate periodic.

Grătarele sunt confecționate din sârmă de oțel AISI 304, acoperite cu vopsea epoxidică. Fiecare set este ambalat în folie transparentă PVC închisă ermetic pentru a putea fi depozitate perioade îndelungate. Perioada de garanție este de 2 ani.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
102A1000

Descriere

Lungime (mm)
964
Adâncime (mm)
282 - 320
Textură
vopsit lucios
Culoare
gri deschis
Material
sârmă oțel
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Studio Cucina
Greutate (kg)
4kg
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont