Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL 900mm gri: sistemul picurător vase pentru corp de 900 mm, este de tip poziționare fixă, cu lungimea de 864mm, și adâncimea reglabilă între 282mm și 320mm cu prinderea grătarelor pe șine din ABS, și este etajat pe două nivele, un grătar fiind destinat farfuriilor, iar al doi-lea grătar, paharelor, ceștilor sau altor vase mici sau medii de bucătărie.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
110,00 lei (inclusiv TVA)

Discount pe volum

Cantitate Preț unitar Economisiți
20 96,52 lei 269,60 lei
În stoc
Cod:
102A900
Producători:
Studio Cucina - Italia Studio Cucina - Italia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL pentru corpuri de 900mm gri

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL pentru corpuri de 900mm gri: sistemul picurător vase pentru corpuri de 900mm cuprinde două grătare și anume: grătarul  pentru  farfurii a căror rame din aluminiu leagă solidar cele două șine pentru introducerea tăvii, care este detașabil, apoi grătarul pentru scurgere pahare, căni, tacâmuri, etc, ce se fixează pe doi suporți din ABS, prevăzuți de asemenea cu șină pentru tava colectoare și o tavă din material plastic transparent, rezistent, ce poate fi montată sub oricare dintre cele două grătare. Cele două grătare pot fi montate după dorințe, oricare dintre acestea poate ocupa poziția inferioară sau superioară. Opțional, se poate adăuga o încă o tavă și pentru grătarul ce nu are prevăzută una în set. În afara suporților, care se prind pe lateralele corpului de bucătărie, toate componentele sunt detașabile, cu scopul de a fi curățate periodic.

Grătarele sunt confecționate din sârmă de oțel AISI 304, acoperite cu vopsea epoxidică. Fiecare set este ambalat în folie transparentă PVC închisă ermetic pentru a putea fi depozitate perioade îndelungate. Perioada de garanție este de 2 ani.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
102A900

Descriere

Lungime (mm)
864
Adâncime (mm)
282 - 320
Textură
vopsit lucios
Culoare
gri deschis
Material
sârmă oțel
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Studio Cucina
Greutate (kg)
3,2kg
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Tavă picurător scurgător vase 800mm Tavă picurător scurgător vase 800mm
32,00 lei (inclusiv TVA)
Tavă din material plastic transparent destinată echipării picurătoarelor Studio Cucina cu dodul 101LC900 si 102A900 sau oricărui alt picurător vase situat în corp cu lățimea exterioară de 900mm. Tava picurătoarului...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont