Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Scurgător vase INOXA cu ramă AL 450mm inox: sistemul picurător vase este de tip poziționare fixă, cu lungimea de 414mm, și adâncimea reglabilă între 282mm și 320mm cu prindere a grătarelor pe șine din ABS, și este etajat pe două nivele, un grătar fiind destinat farfuriilor, iar al doi-lea grătar, paharelor, ceștilor, tacâmurilor sau altor vase mici sau medii de bucătărie.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
140,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
INX-450
Producători:
Studio Cucina - Italia Studio Cucina - Italia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Scurgător vase INOXA cu ramă AL 450mm inox

Scurgător vase INOXA cu ramă AL 450mm inox: setul cuprinde două grătare și anume: grătarul  pentru  farfurii a căror rame din aluminiu leagă solidar cele două șine pentru introducerea tăvii, care este detașabil, apoi grătarul pentru scurgere pahare, căni, tacâmuri, etc, ce se fixează pe doi suporți din ABS, prevăzuți de asemenea cu șină pentru tava colectoare și o tavă din material plastic transparent, rezistent, ce poate fi montată sub oricare dintre cele două grătare. Cele două grătare pot fi montate după dorințe, oricare dintre acestea poate ocupa poziția inferioară sau superioară. Opțional, se poate adăuga o încă o tavă și pentru grătarul ce nu are prevăzută una în set. În afara suporților, care se prind pe lateralele corpului de bucătărie, toate componentele sunt detașabile, cu scopul de a fi curățate periodic.

Grătarele sunt confecționate din sârmă de inox.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
INX-450

Descriere

Lungime (mm)
414
Adâncime (mm)
282 - 320
Textură
vopsit lucios
Culoare
argintiu
Material
sârmă inox
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Studio Cucina
Greutate (kg)
2kg
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Tavă picurător scurgător vase 600mm
28,00 lei (inclusiv TVA)
Tavă picurător scurgător vase 450mm: Tavă din material plastic transparent destinată echipării picurătoarelor Studio Cucina cu dodul 101LC450 si 102A450. Tava picurătoarului poate fi achiziționată și ca opțiune pentru...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont