Burghiu spiral de uz general Ø9,5mm HSS-R DIN 338

40009500

00977

Nou

Burghiu spiral pentru uz general Ø9,5mm: Burghiul cu Ø9,5mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Detalii..

4,36 lei(TVA inclus)

4,36 lei pe bucată

- +

+ Comparator

Căutați după...

 
Descriere

Burghiu spiral pentru uz general Ø9,5mm: Burghiul cu Ø9,5mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii în timpul găuririi dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Burghiul este confecționat integral din oțel rapid, are un diametru de Ø9,5mm, lungimea totală (Lt) de 125mm, lungimea activă (L) fiind de 81mm. Poate fi achiziționat individual sau la cutie de 10buc. Burghiele sunt protejate împotriva oxidării, din fabrică, cu o peliculă de ulei organic. Se recomandă degresarea înaintea folosirii.

 
Detalii tehnice
Diametru (mm)9,5
Materialoțel rapid
ProducătorGreenfield Industries
Aplicațieuz general
Lungime activă (mm)81
Lungime totală (mm)125

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cod QR

Meniu

Compară 0