Burghiu spiral pentru uz general Ø9,5mm: Burghiul cu Ø9,5mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
4,36 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
40009500
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Burghiu spiral pentru uz general Ø9,5mm: Burghiul cu Ø9,5mm poate fi folosit pentru găurirea oțelului, fierului uzual, metalelor neferoase, lemn, plastic. Are vârful ascuțit la 118° iar în urma tratamentul termic aplicat, are un strat superficial de oxid negru cu dublu scop: asigurarea lubrifierii în timpul găuririi dar și mărirea duratei de viață. Poate fi ascuțit și refolosit.

Burghiul este confecționat integral din oțel rapid, are un diametru de Ø9,5mm, lungimea totală (Lt) de 125mm, lungimea activă (L) fiind de 81mm. Poate fi achiziționat individual sau la cutie de 10buc. Burghiele sunt protejate împotriva oxidării, din fabrică, cu o peliculă de ulei organic. Se recomandă degresarea înaintea folosirii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
40009500

Fișa tehnică

Diametru (mm)
9,5
Material
oțel rapid
Producător
Greenfield Industries
Aplicație
uz general
Lungime activă (mm)
81
Lungime totală (mm)
125
Recenzii
Niciun comentariu.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
În aceeași categorie
Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F) Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F) Panza Incizor circular Ø180mm Leuco (KO-F)
ID#: 2283
Ref: 192701
450,00 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare