Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Freză pentru lemn, pal cu diametrul de Ø 25mm: freza pentru lemn este confecționată din oțel rapid și are vârf de centrare, 2 tăişuri principale şi muchie tăietoare de circumferinţă din plăcuțe de carburi de tungsten, oferind astfel o durată de utilizare foarte lungă. Asigură execuţia optimizată de găuri precise şi fără rupturi, în lemn masiv şi pal melaminat sau mdf acoperit cu folii PVC sau PET.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
121,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
04202505721
Etichete:
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Freză pentru lemn, pal cu diametrul de Ø 25mm: freza pentru lemn face parte din categoria sculelor profesionale de înaltă clasă. Este confecționată din oțel rapid și are vârf de centrare, 2 tăişuri principale şi muchie tăietoare de circumferinţă din plăcuțe de carburi de tungsten, oferind astfel o durată de utilizare foarte lungă fără pierderea preciziei de așchiere. Asigură execuţia optimizată de găuri precise şi fără rupturi, în lemn masiv şi pal melaminat sau mdf acoperit cu folii PVC sau PET.

În industria mobilei, freza de lemn cu diametrul de Ø25mm este folosită frecvent la găurirea elementelor din PAL sau MDF în vederea montării demontabililor.

Dimensiunile frezei sunt următoarele:

  • D = Ø 25mm
  • A = Ø 8mm
  • L = 57,5mm
  • plăcuțe din carburi de tungsten sinterizate

Freza este ambalată individual în cutie de PVC cu capac elastic și este acoperită cu o peliculă de ulei organic pentru protecția împotriva coroziunii în cazul depozitării îndelungate. Este recomandată degresarea înaintea executării găurilor dar nu este obligatoriu.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
04202505721

Descriere

Diametru (mm)
25
Producător
Nordustensili
Aplicație
uși/sertare
Lungime activă (mm)
18
Lungime totală (mm)
57,5
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont