Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Element îmbinare în cruce cu 4 intrări bară haine rotundă Ø25mm: Bara rotundă se folosește frecvent în dressinguri sau dulapuri de garderobă dar și ca elemente constructive pentru forme geometrice spațiale în decorațiuni interioare. Acestea necesită diverse elemente de îmbinare a țevilor pentru a crea forme diverse.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
9,16 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
EIBHR-4D
Producători:
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Element îmbinare în cruce cu 4 intrări bară haine rotundă Ø25mm: Bara rotundă se folosește frecvent în dressinguri sau dulapuri de garderobă dar și ca elemente constructive pentru forme geometrice spațiale în decorațiuni interioare. Acestea necesită diverse elemente de îmbinare a țevilor pentru a crea forme diverse. Unul dintre aceste elemente este elementul de îmbinare în cruce cu 4 intrări bară haine rotundă cu diametrul exterior de Ø25mm. Fiecare intrare este prevăzută cu șurub de fixare a barei iar ca sculă de strângere se folosește o cheie imbus. Elementul de îmbinare cu 4 intări în cruce este construit din zinc și este nichelat.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
EIBHR-4D

Descriere

Diametru (mm)
25
Finisaj
nichelat
Material
zinc
Montare
prin presare
Producător
Őzkardeșler
Unghi deschidere (°)
90
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Bară haine rotundă Ø25mm lungime 3m 39.010.725.10A
25,00 lei (inclusiv TVA)
Bară haine rotundă Ø25mm lungime 3m 39.010.725.10A. Bara de haine rotundă se folosește frecvent ca suport pentru umerașe în dressinguri sau dulapuri de garderobă. Lungimea este de 3 metri, confecționată din oțel,...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont