Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse
Balama laterală KIMANA de corp, antracit: KIMANA este o balama plată pentru deschiderea și închiderea ușilor în jurul verticalei. Prevăzută cu o mișcare unică și exclusivă, permite deschiderea...
Citiți mai departeAfișează mai puțin
Cod:
40120000YQ
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Balama laterală KIMANA de corp, antracit

Balama laterală KIMANA de corp, antracit: KIMANA este o balama plată pentru deschiderea și închiderea ușilor în jurul verticalei. Prevăzută cu o mișcare unică și exclusivă, permite deschiderea ușilor dulapului în coloană, chiar și atunci când fundul dulapului se află pe un alt panou sau partea superioară a dulapului este depășită de un panou decorativ-iluminat.

Dimensiunile mici (găurire cu freză de Ø 26mm atat pentru usa cat si pentru laterala corpului), designul minimalist si elegant contribuie sa faca din KIMANA nu doar o balama functionala, ci si un produs unic in genul sau.

Șuruburile de fixare sunt perpendiculare, ceea ce face ca KIMANA să fie poziționată perfect atât pe panourile din Pal melaminat, MDF sau lemm, precum și pentru profilele de aluminiu. KIMANA poate fi reglată cu ușurință prin șuruburile (cap îngropat PZ2) care sunt ascunse sub capacele de acoperire. Diverse combinații de grosimi de uși și dulap pot fi rezolvate fie prin ajustările KIMANA, fie prin adăugarea de adaptoare sub clema balamalei, astfel încât mișcarea și alinierea ideală a ușii să fie garantate.

Disponibilă în trei finisaje: nichelat standard, placat cu nichel negru și lăcuit în culoarea grafit.

Pentru fiecare tip de finisaj, vă vom livra șuruburi de fixare cu cap îngropat în același finisaj, dar pot fi folosite orice finisaje de șuruburi atât timp cât există capacele de acoperire decorative.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
40120000YQ
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont