Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Set balama KIMANA nichelată usi cu deschidere verticală: balamaua, face parte din noua serie de balamale "la nivel" cu deschiderea de 90 grade....

Citiți mai departeAfișează mai puțin
8,00 lei (inclusiv TVA)
În loc de 20,26 lei
Acest pachet conține
În stoc
Cod:
40120001YA
Producători:
Italiana Ferramenta Italiana Ferramenta
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Set balama KIMANA nichelată usi cu deschidere verticală

Set balama KIMANA nichelată usi cu deschidere verticală: balamaua, face parte din noua serie de balamale "la nivel" cu deschiderea de 90 grade.

KIMANA este o balama plată pentru deschiderea și închiderea ușilor în jurul orizontalei. Prevăzută cu o mișcare unică și exclusivă, permite deschiderea ușilor dulapului în coloană, chiar și atunci când fundul dulapului se află pe un alt panou sau partea superioară a dulapului este depășită de un panou decorativ-iluminat.

Dimensiunile mici (găurire cu freză de Ø 26mm atat pentru usa cat si pentru laterala corpului), designul minimalist si elegant contribuie sa faca din KIMANA nu doar o balama functionala, ci si un produs unic in genul sau.

Șuruburile de fixare sunt perpendiculare, ceea ce face ca KIMANA să fie poziționată perfect atât pe panourile din Pal melaminat, MDF sau lemm, precum și pentru profilele de aluminiu. KIMANA poate fi reglată cu ușurință prin șuruburile (cap îngropat PZ2) care au același finisaj cu balamaua. Diverse combinații de grosimi de uși și dulap pot fi rezolvate fie prin ajustările KIMANA, fie prin adăugarea de adaptoare sub clema balamalei, astfel încât mișcarea și alinierea ideală a ușii să fie garantate.

Disponibilă în două finisaje: nichelat standard, placat cu nichel negru și lăcuit în culoarea grafit.

Pentru fiecare tip de finisaj, vă vom livra șuruburi de fixare cu cap îngropat în același finisaj, dar pot fi folosite orice finisaje de șuruburi atât timp cât există capacele de acoperire decorative.

Setul conține:

  • 1 x partea de ușă a balamalei
  • 1 x partea de corp a balamalei
  • 1 x plăcuța acoperire mecanisme prindere și reglaje
  • 4 x surub 3,5 x 15mm, nichelate.

Detalii găurire dulap:

Balama Kimana detalii gaurire dulap

Detalii găurire ușă

Balama Kimana detalii gaurire usa

PREZENTARE

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
40120001YA
Recenzii
Niciun comentariu.

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont