Sertar laterale metalice 500x83mm tip Tandembox extragere totală amortizare DTC

M01500A-DTC

01228

Nou

Sertar laterale metalice 500mm tip Tandembox extragere totală și închidere cu amortizare ”soft-close” DTC: kit-ul este folosit la construirea sertarelor de exterior sau interior și beneficiază de sisteme glisare tip Tandem DTC, de cea mai bună calitate, cu alunecare ușoară și foarte silențioasă, prevăzute cu sisteme de amortizare la închidere de tip ”soft close”.

Detalii..

170,00 lei(TVA inclus)

115,43 lei pe kit

- +

+ Comparator

 
Descriere

Sertar laterale metalice 500mm tip Tandembox extragere totală și închidere cu amortizare ”soft-close” DTC: kit-ul este folosit la construirea sertarelor de exterior sau interior și beneficiază de sisteme glisare tip Tandem de cea mai bună calitate, cu alunecare ușoară și foarte silențioasă, prevăzute cu sisteme de amortizare la închidere de tip ”soft close”. Sistemul de glisare este ascuns privirii și asigură o mișcare lină, continuă și silețioasă.

Kitul conține toate componentele pentru a finaliza un sertar solid, a cărei durată de viață este garantată pe toată durata de viață a mobilierului. În componența sa intră:

  1. set glisiere tip Tandem, cu glisare silențioasă și lină (stânga - dreapta) ce poartă sigla brandului producătorului, DTC. Aceste sunt confecționate din tablă de oțel de 1,2mm grosime, zicate. În componența acestora intră mecanisme de glisare, roți dințate și mini role de ghidaj din polipropilenă.
  2. set laterale metalice cu înălțimea de 83mm, confecționate din tablă de oțel ambutisată, cu grosimea de 0,4mm, vopsite în câmp electrostatic în alb. Lateralele, în partea de jos prezintă suport pentru fundul sertarului, cu grosimea maximă de 16mm, ce poate fi fixat cu șuruburi pentru lemn. Lateralele metalice conțin la capete mecanisme de fixare a clemelor prentru prinderea spatelui și frontului sertarelor, prin presare cu ”click”. La capetele dinspre front, lateralele metalice conțin și mecanismele de reglaj ale frontului: orizontal și vertical. Reglajul se face cu o șurubelniță în cruce cu vârf PH2.
  3. Set de cleme prindere spate sertar, confecționate din tablă ambutisată de oțel, cu grosimea de 0,6mm, prevăzute cu sistem de blocare pe lateralele sertarului și cu găuri pentru fixarea cu șuruburi a spatelui sertarului. Clemele de prindere a spatelui sertarului sunt vopsite în câmp electrostatic, în alb.
  4. Set cleme prindere front: aceste cleme sunt confecționat din aliaj de zinc (zamac), sub forma de T. Acestea vin însoțite de șuruburile de fixare a frontului din lem. După montarea acestora pe frontul sertarului, frontul se montează prin introducerea clemelor în locașurile acestora din lateralele sertarului prin presare, până ce mecanismul de autoblocare va acționa.
  5. Set capace acoperire mecanisme reglaj: aceste capace acoperă găurile prevăzute pentru reglaje sau demontarea frontului și au un aspect plăcut. Acestea au inscripționat logo-ul DTC.
  6. Schema de montaj, ce cuprinde un set de informații extinse cu tot ce vă trebuie pentru a finaliza un sertar cu un înalt nivel de complexitate tehnologică, în câteva minute.

Totul este ambalat îndividual, în cutie de carton ondulat.

Cu ajutorul unui astfel de kit pot fi confecționate sertare cu front din lemn sau PAL exterioare. Cu câteva accesorii, sertarul poate fi transformat în sertar interior pentru corp acoperit cu uși, sau interior, prin sistem de sertare combinate (frontul sertarului exterior este supraînălțat și acoperă unul sau mai multe sertare interioare).

Sertarul cu înălțimea standard de 83mm, poate fi înălțat prin intermediul unor accesorii fie la 141mm fie la 204mm, extinzând astfel posibilitățile de stocare ale sertarului.

Vă reamintim că fundul de sertar poate avea grosimea maximă de 16mm.

Componente sertar exterior cu înălțimea standard de 83mm.

Sertare exterioare tip Tandembox H 83mm standard

Componente pentru sertar interior H83 mm, standard

Sistem sertare laterale metalice de interior h83 standard

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 83mm, standard. În partea dreaptă a graficii sunt înscrise și cotele de găurire a frontului în vederea montării clemelor de prindere frontale:

Dimensiuni si cote proiectare corpuri si sertare cu sisteme glisare tip Tandembox DTC

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 141mm. În partea dreaptă a graficii sunt înscrise și cotele de găurire a frontului în vederea montării clemelor de prindere frontale:

Dimensiuni si cote de proiectare corpuri si sertare cu sisteme tip tandembox, H = 141mm

Cote și dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 204mm. În partea dreaptă a graficii sunt înscrise și cotele de găurire a frontului în vederea montării clemelor de prindere frontale:

Cote si dimensiuni de luat în calcul la proiectarea sertarelor cu sisteme glisare tip tandembox cu H = 141mm:

Schema și optiunile de montare a fundului și spatelui sertarelor la sistemele de glisare tip Tandembox DTC:

(dimensiunile din tabel sunt în milimetrii)

Optiuni si Cote pentru fundul si spatele sertarului

În continuare, este prezentată distanța de la care acționează sistemul ”soft-close” (închidere lentă)

LT = Adâncimea interioară a corpului

Sistem tip tandembox cu soft close distanta de actionare inchidere lenta

Procedura de montaj pentru sertar exterior h 83mm, standard și cu înălțare:

Detalii de montaj sertar tandembox standard si cu inaltare

Procedura de montaj pentru sertar interior h 83mm, standard și cu înălțare:

Detalii montaj sertar interior tandembox h 83mm standard si cu inaltare

Detalii reglaj sau demontare:

DTC Tandembox sistem de sertare metalice cu amortizare la inchidere montaj, reglaj demontare

Sistemele de sertare cu laterale metalice, glisiere tip tandem și amortizare la închidere, sunt disponibile la următoarele dimensiuni:

Lungimea nominală și distanțele de găurire laterale corp pentru glisierele tip Tandem.

Sisteme de sertare cu laterale metalice tip tandembox, cu glisiere tip tandem si amortizare la inchidere. Dimensiuni disponibile.

 
Detalii tehnice
Tip glisaretandem
Lungime (mm)500
Înălțime (mm)83
Finisajlucios
Culoarealb
Materialoțel
Montarecu șuruburi lemn
ProducătorExcel DTC
Greutate (kg)4,3
Aplicațiesertar
Încărcare (Kg)40
Amortizare închidereda

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Cod:: 52.3F01.500.62 ID:: 00851

Metabox cu role 150mm x 500mm extragere parțială

28,56 lei
Cod:: 52.3F01.450.62 ID:: 00852

Metabox cu role 150mm x 450mm extragere parțială

25,59 lei
Cod:: 52.3F01.400.62 ID:: 00853

Metabox cu role 150mm x 400mm extragere parțială

23,80 lei
Cod:: 52.3F01.350.62 ID:: 00854

Metabox cu role 150mm x 350mm extragere parțială

19,64 lei

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cod: : PRAL-SM1055K-18-25 ID: : 00815

24,00 lei
Cod: : 178GPL-600 ID: : 00005

32,00 lei
Cod: : 173L6100 ID: : 00701

0,84 lei

Cod QR

Meniu

Compară 0