Panoul MDF Toros White Marble 6018 high gloss" de la AGT este o piesă de finisaj care emană eleganță și lux, perfectă pentru a aduce un aer sofisticat și modern în orice spațiu interior. Suprafața decorului super lucios se remarcă prin strălucirea sa intensă și finisajul său lustruit, conferind un aspect deosebit de elegant și rafinat.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
500,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
MDF-6018-HG-18-AGT
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Toros White Marble high gloss AGT

Panoul MDF "Toros White Marble 6018 high gloss" de la AGT este o piesă de finisaj care emană eleganță și lux, perfectă pentru a aduce un aer sofisticat și modern în orice spațiu interior. Suprafața decorului super lucios se remarcă prin strălucirea sa intensă și finisajul său lustruit, conferind un aspect deosebit de elegant și rafinat.

Principala proprietate a suprafeței decorului super lucios este strălucirea sa intensă, care adaugă un efect de lux și stil în încăpere. Această caracteristică conferă panoului un aspect sclipitor și impunător, transformând instantaneu atmosfera într-una mai sofisticată și mai plăcută.

Cu o textură uniformă și o nuanță luminoasă de alb marmorat, panoul MDF "Toros White Marble 6018 high gloss" este potrivit pentru diverse aplicații de amenajare interioară, inclusiv pentru mobilier, uși, plăci decorative și alte elemente de design. Fiind ușor de prelucrat și finisat, acest panou oferă flexibilitate și versatilitate în proiectele de design interior.

Nuanța luminoasă de alb marmorat a panoului îi conferă un aspect elegant și rafinat, fiind perfect pentru a crea un decor luxos și sofisticat în încăpere. În plus, efectul super lucios al suprafeței adaugă un plus de lumină și strălucire, contribuind la crearea unei atmosfere impunătoare și plăcute.

În concluzie, panoul MDF "Toros White Marble 6018 high gloss" de la AGT este o alegere excelentă pentru cei care caută să aducă un aer de lux și eleganță în interiorul locuinței lor. Cu o suprafață decorativă extrem de lucioasă și o nuanță luminoasă de alb marmorat, acest panou conferă un plus de rafinament și stil oricărui spațiu, transformându-l într-un mediu plăcut și sofisticat.

Termenul de MDF (Medium Density Fibreboard) este prescurtarea folosită uzual și reprezintă un segment din grupa Plăci Aglomerate din Lemn, și este definit ca: placa din fibre fine din lemn presate, cu densitate medie. Panourile MDF sunt produse pe bază de lemn prin presarea fibrelor lemnoase cu adaos de rășini sintetice (aldehide) sub presiune mare și la temperaturi ridicate. Materialele rezultate au densitate și compoziție omogene de-alungul întregii plăci. Plăcile MDF dovedesc o procesare perfectă la tăiere, găurire sau frezare, având și un grad superior de finisare a suprafețelor, comparativ cu PAL-ul.
Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de AGT, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Panoul MDF "Toros White Marble 6018 high gloss" de la AGT permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MDF-6018-HG-18-AGT

Fișa tehnică

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
18
Decor
uni
Textură
neted
Finisaj
super lucios
Material
lemn-compozit
Producător
AGT Turcia
Suprafața (m²)
3,416
Recenzii
Niciun comentariu.
În aceeași categorie
Panou MDF Safari H45 super lucios Isik Safari high gloss Panou MDF Safari H45 super lucios Isik Safari high gloss Panou MDF Safari H45 super lucios Isik Safari high gloss
ID#: 1106
Ref: MDF-H45-HG-18-ISK
528,14 lei (TVA incl.)
Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak Panou MDF Orhidee negru 470 mat 3D Ișik Siyah zambak
ID#: 661
Ref: MDF-470-3D-18-ISK
531,38 lei (TVA incl.)
Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss
ID#: 662
Ref: MDF-H13-HG-18-ISK
459,25 lei (TVA incl.)
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
ID#: 390
Ref: APL-ABS-44-DR
15,00 lei (TVA incl.)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
ID#: 389
Ref: APL-ABS-22-DR
3,50 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare