Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Organizator tacâmuri UPPO 445x490mm 6 separatoare Elletipi: confecționat din polipropilenă, organizatorul de tacâmuri (separator de tacâmuri) este compus din 6 separatoare. Dimensiunea se poate ajustată prin eliminarea lateralelor sau părții din spate. Mai multe organizatoare pot fi cuplate împreună în sertar cu ajutorul cuplajului destinat acestui scop, asfel încât interiorul sertarului să fie complet.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
27,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
R145-C97-20
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Organizator tacâmuri UPPO 445x490mm 6 separatoare Elletipi

Organizator tacâmuri UPPO 445x490mm 6 separatoare Elletipi: confecționat din polipropilenă, organizatorul de tacâmuri (separator de tacâmuri) este compus din 6 separatoare. Dimensiunea se poate ajusta prin eliminarea lateralelor sau părții din spate. Mai multe organizatoare pot fi cuplate împreună în sertar cu ajutorul cuplajului destinat acestui scop, asfel încât interiorul sertarului să fie complet.

Trei dintre  separatoare au dimensiuni egale fiind utilizate uzual pentru linguri, furculițe și cuțite, celelalte 2 pentru lingurițe și alte ustensile mici iar al 6-lea, pentru ustensile de bucătărie mai lungi. Culoarea este gri închis, suprafața fiind lucioasă și ușor de întreținut.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
R145-C97-20

Descriere

Lungime (mm)
410-490
Adâncime (mm)
50
Lățime (mm)
360-445
Grosime (mm)
3
Finisaj
lucios
Culoare
negru
Material
polipropilenă
Aplicație
sertar
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Element imbinare separator tacamuri 550mm Element imbinare separator tacamuri 550mm
7,00 lei (inclusiv TVA)
Element îmbinare separator tacâmuri: elementul este un profil special construit pentru îmbinarea separatoarelor de tacâmuri, oferind asfel posibilitatea utilizatorilor să combine mai multe separatoare într-un singur...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont