ATENȚIE: nuanțele culorilor produselor prezentate mai sus, pot diferi sensibil față de original!

Panou MDF Trendy Grey 6020 super lucios AGT: Panoul MDF "Deluxe Grey 6008 HG" de la AGT este o piesă de finisaj ce se remarcă prin aspectul său modern și elegant, perfect pentru a aduce un plus de rafinament în orice spațiu interior. Suprafața decorului acestui panou MDF este uniformă și netedă, având o nuanță de gri deschisă, oferind un aspect sofisticat și contemporan încăperii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
400,00 lei (TVA incl.)
În stoc
Cod:
MDF-6020-HG-18-AGT
Producători:
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Trendy Grey 6020 super lucios AGT

Panou MDF Trendy Grey 6020 super lucios AGT: Panoul MDF "Trendy Grey 6020 HG" de la AGT este o piesă de finisaj ce se remarcă prin aspectul său modern și elegant, perfect pentru a aduce un plus de rafinament în orice spațiu interior. Suprafața decorului acestui panou MDF este uniformă și netedă, având o nuanță de gri deschisă, oferind un aspect sofisticat și contemporan încăperii.

Proprietatea principală a suprafeței decorului acestui panou este aspectul său uni, care conferă un aspect elegant și minimalist încăperii. Această caracteristică îl face potrivit pentru diferite stiluri de amenajare interioară, de la modern la clasic, aducând un aer sofisticat și plăcut încăperii.

Cu o suprafață netedă și uniformă, panoul MDF "Trendy Grey 6020 HG" este potrivit pentru diverse aplicații de amenajare interioară, inclusiv pentru mobilier, uși, plăci decorative și alte elemente de design. Fiind ușor de prelucrat și finisat, acest panou oferă flexibilitate și versatilitate în proiectele de design interior.

Nuanța de gri deschisă a panoului este perfectă pentru a crea un decor modern și elegant în încăpere, putând fi integrat armonios în diferite stiluri de amenajare interioară. Efectul uni al suprafeței îi conferă o eleganță discretă, făcându-l potrivit pentru a completa diferite tipuri de design interior.

În concluzie, panoul MDF "Trendy Grey 6020 HG" de la AGT este o alegere excelentă pentru cei care caută să aducă un aspect modern și elegant în interiorul locuinței lor. Cu o suprafață decorativă uniformă și o nuanță subtilă de gri, acest panou este perfect pentru a conferi un aer sofisticat și plăcut oricărui spațiu interior.

Modul de aplicare a straturilor de decor ;i protectie la MDF AGT

Termenul de MDF (Medium Density Fibreboard) este prescurtarea folosită uzual și reprezintă un segment din grupa Plăci Aglomerate din Lemn, și este definit ca: placa din fibre fine din lemn presate, cu densitate medie. Panourile MDF sunt produse pe bază de lemn prin presarea fibrelor lemnoase cu adaos de rășini sintetice (aldehide) sub presiune mare și la temperaturi ridicate. Materialele rezultate au densitate și compoziție omogene de-alungul întregii plăci. Plăcile MDF dovedesc o procesare perfectă la tăiere, găurire sau frezare, având și un grad superior de finisare a suprafețelor, comparativ cu PAL-ul.
Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de AGT, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detalii ale produsului
MDF-6020-HG-18-AGT

Fișa tehnică

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
18
Decor
uni
Textură
neted
Finisaj
super lucios
Material
lemn-compozit
Producător
AGT Turcia
Suprafața (m²)
3,416
Recenzii
Niciun comentariu.
În aceeași categorie
Panou MDF Crem ocru H90 super lucios MDF Isik Ekru Krem high gloss Panou MDF Crem ocru H90 super lucios MDF Isik Ekru Krem high gloss Panou MDF Crem ocru H90 super lucios MDF Isik Ekru Krem high gloss
ID#: 1094
Ref: MDF-H90-HG-18-ISK
567,15 lei (TVA incl.)
Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss Panou MDF Nuc H13 super lucios Ișik Ceviz high gloss
ID#: 662
Ref: MDF-H13-HG-18-ISK
459,25 lei (TVA incl.)
Panou MDF Turcoaz 519 super lucios Stillay Turkuaz mavi high gloss Panou MDF Turcoaz 519 super lucios Stillay Turkuaz mavi high gloss Panou MDF Turcoaz 519 super lucios Stillay Turkuaz mavi high gloss
ID#: 1075
Ref: MDF-519-HG-18-STI
280,00 lei (TVA incl.)
Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT Panou MDF 723 Black Soft touch mat AGT
ID#: 1939
Ref: MDF-723-18-AGT
460,00 lei (TVA incl.)
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
ID#: 390
Ref: APL-ABS-44-DR
15,00 lei (TVA incl.)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
ID#: 389
Ref: APL-ABS-22-DR
3,50 lei (TVA incl.)

Coșul de cumpărături

Coșul de cumpărături este gol.

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare