Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL 800mm gri: sistemul picurător vase pentru corp de 800mm este de tip poziționare fixă, cu lungimea de 764mm, și adâncimea reglabilă între 282mm și 320mm cu prinderea grătarelor pe șine din ABS, și este etajat pe două nivele, un grătar fiind destinat farfuriilor, iar al doi-lea grătar, paharelor, ceștilor sau altor vase mici sau medii de bucătărie.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
105,00 lei (inclusiv TVA)
În stoc
Cod:
102A800
Producători:
Studio Cucina - Italia Studio Cucina - Italia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL pentru corpuri de 800mm gri

Scurgător vase Studio Cucina cu ramă AL pentru corpuri de 800mm gri: setul cuprinde două grătare și anume: grătarul  pentru  farfurii a căror rame din aluminiu leagă solidar cele două șine pentru introducerea tăvii, care este detașabil, apoi grătarul pentru scurgere pahare, căni, tacâmuri, etc, ce se fixează pe doi suporți din ABS, prevăzuți de asemenea cu șină pentru tava colectoare și o tavă din material plastic transparent, rezistent, ce poate fi montată sub oricare dintre cele două grătare. Cele două grătare pot fi montate după dorințe, oricare dintre acestea poate ocupa poziția inferioară sau superioară. Opțional, se poate adăuga o încă o tavă și pentru grătarul ce nu are prevăzută una în set. În afara suporților, care se prind pe lateralele corpului de bucătărie, toate componentele sunt detașabile, cu scopul de a fi curățate periodic.

Grătarele sunt confecționate din sârmă de oțel AISI 304, acoperite cu vopsea epoxidică. Fiecare set este ambalat în folie transparentă PVC închisă ermetic pentru a putea fi depozitate perioade îndelungate. Perioada de garanție este de 2 ani.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
102A800

Descriere

Lungime (mm)
764
Adâncime (mm)
282 - 320
Textură
vopsit lucios
Culoare
gri deschis
Material
sârmă oțel
Montare
cu șuruburi lemn
Producător
Studio Cucina
Greutate (kg)
2.75kg
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Tavă picurător scurgător vase 600mm Tavă picurător scurgător vase 600mm
28,00 lei (inclusiv TVA)
Tavă din material plastic transparent destinată echipării picurătoarelor pentru corpuri de 800mm sau Studio Cucina cu dodul 101LC800 si 102A800. Tava picurătoarului poate fi achiziționată și ca opțiune pentru aceste...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont