Click aici pentru mai multe produse
Nu au fost găsite produse

Panou MDF Lino maro Y80 super mat 3D Ișik: Panoul MDF face parte din decorurile fantezie uni, are un aspect de culoare uniformă, fără abateri de crominanță, antireflexiv, suprafața având aspect striat 3D. Suprafața este realizată din striații fine orientate vertical și orizontal. Decorul este plasat doar pe una din fețele panoului, fața opusă fiind acoperită cu PVC alb ușor perlat.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
530,63 lei (inclusiv TVA)
Disponibil pentru comandă
Cod:
MDF-Y80-3D-18-ISK
Producători:
Isik Turcia Isik Turcia
Adaugă la comparator0
Adaugă la Wishlist

Descriere

Panou MDF Lino maro Y80 super mat 3D Ișik

Structura Panourilor MDF 3D mat prin staruri succesivePanou MDF Lino maro Y80 super mat 3D Ișik: Panoul MDF face parte din decorurile fantezie uni, are un aspect de culoare uniformă, fără abateri de crominanță, antireflexiv, suprafața având aspect striat 3D. Suprafața este realizată din striații fine orientate vertical și orizontal, atfel încât, căderea luminii în diferite unghiuri face ca grafica sa-și schimbe nuanțele. Suprafețele sunt rezistente la zgâriere, atât timp cât acestea nu sunt foarte puternice. Decorul este plasat doar pe una din fețele panoului, cealaltă față fiind acoperită cu folie foarte rezistentă din PVC Alb, ușor perlat. Pentru protecție, în vederea manipulării sau prelucrării, panoul este acoperit pe fața activă cu o folie transparentă autocolantă, iar pe fața inactivă (spatele panoului) cu o folie de spumă sintetică autocolantă, ce oferă maximă protecție la șocuri și alunecare.

Termenul de MDF (Medium Density Fibreboard) este prescurtarea folosită uzual și reprezintă un segment din grupa Plăci Aglomerate din Lemn, și este definit ca: placa din fibre fine din lemn presate, cu densitate medie. Panourile MDF sunt produse pe bază de lemn prin presarea fibrelor lemnoase cu adaos de rășini sintetice (aldehide) sub presiune mare și la temperaturi ridicate. Materialele rezultate au densitate și compoziție omogene de-alungul întregii plăci. Plăcile MDF dovedesc o procesare perfectă la tăiere, găurire sau frezare, având și un grad superior de finisare a suprafețelor, comparativ cu PAL-ul.
Uzual, panourile MDF sunt folosite în mediu uscat, adică acolo unde umiditatea relativă a aerului nu depășeste 65%, pentru confecționarea corpurilor de mobilier, a ușilor de mobilier sau pentru oricare panou aplicat pe corpuri, pentru un efect de senzație. De asemenea, panourile MDF produse de Ișik Ahsap, pot fi folosite la decorațiuni interioare, pentru placarea pereților, crearea de pereți falși, etc.

Permite diverse modalități de prelucrare: debitare, frezare, găurire, aplicare cant ABS, etc.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Date tehnice
MDF-Y80-3D-18-ISK

Descriere

Lungime (mm)
2800
Lățime (mm)
1220
Grosime (mm)
18
Decor
fantezie
Textură
3D
Finisaj
super mat
Material
lemn-compozit
Producător
Ișik Turcia
Greutate (kg)
52
Suprafața (m²)
3,416
Recenzii
Niciun comentariu.
Produse/Servicii asociate
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm, laturi drepte
15,00 lei (inclusiv TVA)
Aplicare cant ABS 44 x 0,4mm, 44 x 2mm. Aplicarea cantului ABS pe laturi drepte se realizează pe mașini automate cu adeziv special pentru aplicarea cantului. Mașina execută preîncălzirea adezivului până la punctul de...
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm, laturi drepte
3,50 lei (inclusiv TVA)
Aplicare cant ABS 22 x 0,4mm, 22 x 2mm. Aplicarea cantului ABS pe laturi drepte se realizează pe mașini automate cu adeziv special pentru aplicarea cantului. Mașina execută preîncălzirea adezivului până la punctul de...

Meniu

Setări

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Creați un cont